Benim Adım Melek 32. Bölüm Full İzle

Benim Adım Melek 32. Bölümü ile TRT 1 ekranlarında bu akşam hayranlarının karşısına çıkıyor.

Google Haberlere Abone ol
Benim Adım Melek 32. Bölüm Full İzle

Benim Adım Melek 32. Bölüm full tek parça izlemek isteyenler doğru adresteler. Dizinin son bölümü 16 Eylül 2020 Çarşamba akşamı saat 20.00'de TRT 1 ekranlarında hayranlarıyla buluştu. İşte Benim Adım Melek son bölüm full tek parça linki haberin sonunda yer alıyor. 

ESKİ BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

Benim Adım Melek 20. Bölüm izleyenler yine duygusal sahnelerle duygulu anlar yaşayacak. Benim Adım Melek yeni bölüm 5 Şubat 2020 Çarşamba akşamı bir kez TRT 1 ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Benim Adım Melek 20. Bölüm Full HD izle yenler Defne'nin babasının çevirdiklerin habersiz olarak annesine yüklenmeye devam ettiğine şahit olacağız. Öte yandan Melek ve Halil karşısında bir anda gördükleri Cumali ve Seyitali'ye gerçeği anlatabilecek midir? Cumali, haklı çıkmanın verdiği üstünlükle önce Seyitali’ye ardından da Halil’e yüklenir. Seyitali, nereye gittiği bilmez bir halde çeker gider.  Alpay, Seyitali’nin karşısına çıkar ve anlaşmayı bozduğunu söyleyerek dilekçeyi yırtar.

Melek'in yine çaresiz kaldığı anlara şahit olacak. Zira, Melek, mehkemenin istediği sağlık raporunu vermesi halinde çocuklarının velayetinin elinden alınması ihtimali vardır. Peki, bu durumda Melek ne yapacaktır. Annesinin hastalığını öğrenen Kerem, acısını yüreğinde taşırken annesinin üzülmemesi için çırpınıp duracak. Defne ise halden anlamaz tavırları ile Melek'e zor anlar yaşatmaya devam etmektedir.

Melek, hastalığını öğrenmiş olan kardeşi Mithat ile sarılıp ağlaşırken o sırada Kerem ve kucağındaki kardeşide annelerinin hasta olduğunu öğrenmiş olacak. Ömer, İstanbul'a gelmiş ve Defne'yi görüşmeye ikna etmiştir. Adnan ise onları takip ediyor. Peki, Ömer, Defne'yi Antep dönmeye ikna edebilecek mi?

Seyitali'nin artık yüreğinin biraz da olsa yumuşadığına ve Melek ile çocuklarına sahip çıkmaya karar verdiğine tanık olacaklardır. Ancak Melek'in başındaki dertler hiç bir zaman bitmiyor. Çünkü şimdi de Alpay Gaziantep'te kalmaya karar vermiş ve küçük Seyitali'yi de yanına almıştır. Ancak Alpay'ın küçük Seyitali ile birlikte kalması biraz zor görünüyor, çünkü zorluk çekiyor. Bu nedenle küçük Seyitali'nin Melek'e dönme umudu var. Öte yandan Karadağ konağında da hareketlilikler yaşanıyor. Kadriye'nin düşerek yaralanması herkesi panikletir. Kerem'in başına işler açtığı yeni bölümde Halil'den gelen haberler Seyitali'ye moral vermektedir. Benim Adım Melek 8. Bölüm de önceki bölümler gibi yine duygusal sahnelerle dolu geçiyor.

Melek, Gaziantep'te tutanacak bir dalı kalmayınca mecburen özel bir hastanede hastabakıcılık yapmaya karar veriyor. Ancak olumsuzluklar burada da onun peşini bırakmıyor. Başrolünde Nehir Erdoğan'ın oynadığı "Benim Adım Melek" son bölüm izleyenler, Melek'in acı feryatlarıyla duygusal anlar yaşayacak. Memleketinde ailesi tarafından kabul görmeyen Melek şimdi yeni bir acı ile karşı karşıya kalıyor. Sırbistan'da onu dolandırarak boşayan ve evlatlarının velayetini sahte belgelerle üzerine alan eşi Alpay, Gaziantep'e gelerek çocukları geri götürmeye karar veriyor. Melek, bu duruma isyan ederek çocuklarını vermek istemiyor. Ancak memleketlerinde kabul görmediklerini bilen çocuklar ise babalarıyla gitmekten yana gibi duruyor.

Benim Adım Melek son bölümde Melek ve çocukları Seyit Ali'nin konağına girerler ancak Seyit Ali onları kabul etmez. Seyit Ali ile ailenin diğer bireyleri arasında Melek nedeniyle sert tartışmalar yaşanıyor. Öte yandan Cumali de Seyit Ali'ye düşmanlığını daha da artırmaya başlar. Benim Adım Melek son bölüm izleyenler Melek ve çocukların içinde düştüğü dramatik duruma tanıklık edecekler. Melek, Sırbistan'da eşiyle yaşadığı sorunlardan sonra çocuklarını alarak Gaziantep'e ailesinin yanına dönmüştü. Ancak ailesi, kapıları Melek'e kapatmıştı. Melek, kendi memleketinde sokakta kalmış durumda. Melek, kendi ailesinin yüzüne kapıları kapatmasından sonra çaresizce Gaziantep sokaklarında dolanırken başına olmadık işler de gelir. 

Geçen sezon "Payitaht Abdülhamit", "Diriliş Ertuğrul", "Elimi Bırakma" gibi reyting rekorları kıran televizyon dizilerine izma atan TRT 1 yeni bir diziyle seyircisinin karşısına çıkıyor.

TRT 1'in yeni sezon dizilerinden biri de "Benim Adım Melek" oldu. Dizi Eylül ayı itibariyle TRT 1'de dizi severlerle buluşuyor.

Dizinin ilk tanıtım filmi de TRT tarafından yayınlandı.

Senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon’un kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş oturuyor.

Nehir Erdoğan ile Kutsi dizinin başrolünde yer alıyor. Ayrıca Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk de dizide başrollerdeki diğer isimler olacak.

BENİM ADIM MELEK DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yapımcı şirket: Üs Yapım

Yönetmen: Cem Akyoldaş

Senaryo: Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon

Başrol Oyuncuları: Nehir Erdoğan ve Kutsi, Mustafa Mert Koç ve Rabia Soytürk

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜM FULL İZLE

 

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar