Başkan Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, bayram ziyaretlerinde bulundu

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Kurban Bayramı dolayısıyla Bilecik Huzurevi ile Bilecik Sevgi Evleri sakinleri ile bir araya gelerek, bayramlarını kutladı.Belediye Birim Müdürlerinin de olduğu ziyarette Bilecik Belediye...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, bayram ziyaretlerinde bulundu

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, Kurban Bayramı dolayısıyla Bilecik Huzurevi ile Bilecik Sevgi Evleri sakinleri ile bir araya gelerek, bayramlarını kutladı.

Belediye Birim Müdürlerinin de olduğu ziyarette Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, huzurevi sakinleri ve Sevgi Evlerinde kalan gençlerle sohbet ederek, huzurevi ve Sevgi Evlerinde kalan sakinlerin istek ve taleplerini dinledi. Gerçekleştirilen ziyaret hakkında kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, "Kurban Bayramının arefesi olması dolayısıyla huzurevi ve sevgi evlerinde kalan büyüklerimiz ve kardeşlerimiz ile bir araya geldik, onların hal ve hatırlarını sorma imkanı bulduk. Çok şükür devletimiz ve hükümetimiz vatandaşlarımızı koruyor ve kolluyor. Cenabı Allah devletimiz ve milletimize iyilik ve güzellik ihsan etsin. Bu vesileyle bütün İslam ve insanlık alemine bu bayram dolayısıyla huzur ve sükunet nasip etsin. Arakan’da ki ve Filistin’deki kardeşlerimiz başta olmak üzere dünyanın birçok noktasında meydana gelen mağduriyetlere bu bayram hürmetine huzur ve sükunet gelsin. Bütün kardeşlerimizin güzel bir bayram geçirmesini nasip etsin’’ ifadelerini kullandı.

Huzurevi ve sevgi evleri sakinleri de gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı’ya teşekkür etti. Öte yandan Başkan Yağcı, ziyaret sonrasında Huzurevi ve Sevgi Evleri sakinlerine çeşitli hediyeler takdim ederek, fotoğraf çektirdi.

Yorumlar