Başkan Doğan STK temsilcilerini ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, STK ve siyasi parti temsilcilerini makamında ağırlayarak fikir alışverişinde bulundu.Günün büyük bölümünü İzmit’in cadde ve sokaklarında halkın arasında geçiren İzmit Belediye Başkanı Nevzat...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Doğan STK temsilcilerini ağırladı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, STK ve siyasi parti temsilcilerini makamında ağırlayarak fikir alışverişinde bulundu.

Günün büyük bölümünü İzmit’in cadde ve sokaklarında halkın arasında geçiren İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, STK ve siyesi parti temsilcilerini makamında ağırlayarak çeşitli fikir alışverişlerinde bulunuyor. İzmit Belediyesi tarafından Ağrı’nın Eleşkit ilçesine yaptırılan saat kulesi sebebiyle Eleşkit’ten gelen bir heyet Başkan Doğan’ı ziyaret ederek İzmit Belediyesi’nin desteklerinden ötürü teşekkür ettiler. İzmit Belediye Meclis Üyesi Ersin Alpaslan’ın da yer aldığı ziyarette konuşan Başkan Doğan, “Türkiye’nin her yeri bizim. İster İzmit’te olsun isterse Ağrı’da, Mardin de olsun halkımızın yararına yaptığımız her hizmet bizleri de mutlu ediyor” dedi.

Öt yandan, Mehmet Ali Paşa Emek ve Kültür Derneği Başkanı Ayla Haylan ile yönetimi de Doğan’ı ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz da yer aldığı ziyarette yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Şirintepespor Kulübü Başkanı Uğur Çelik ve yönetimi de İzmit Belediye Başkanı Doğan’ı ziyaret ederek çalışmalarından ve spora desteklerinden ötürü teşekkür etiler.

Son olarak Başkan Doğan’ı ziyaret eden Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkanı Selami Tarcan ve yönetim kurulu üyeleri cami ve Kuran kursları için yaptığı hizmetler için teşekkür ettiler.

Yorumlar