Başkan Bozkurt’un bayram mesajı

İnönü İlçe Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Bozkurt, "Birlik ve beraberlikle her türlü güçlüğün üstesinden geleceğimize inanıyorum" diye belirtti.Devletin...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Bozkurt’un bayram mesajı

İnönü İlçe Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Bozkurt, "Birlik ve beraberlikle her türlü güçlüğün üstesinden geleceğimize inanıyorum" diye belirtti.

Devletin her zamankinden daha kuvvetli ve daha emin adımlarla büyüdüğüne dikkat çeken Bozkurt, mesajının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Şehitlerimiz bağrında saklayan bu aziz topraklarda sadakat, ihanete her zaman galip gelecektir. Bu bakımdan her zamankinden sağduyulu, yapıcı ve birleştirici olmaya dikkat etmeli, şehitlerimizden miras aldığımız vatanımızı aydınlık yarınlara taşımalıyız. Adı ve sayısı ne olursa olsun, terör Türk milletimiz karşısında yok olmaya mahkûmdur. Fedakârlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan güvenlik görevlilerimize de acil şifalar diliyorum. Kurban Bayramımızın huzur ve güven içinde yaşanması için bayram süresince görev yapacak tüm güvenlik görevlilerine, zabıta, itfaiye ve sağlık personeli ile tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyorum. Gönüllerin birbirine sevgiyle yakınlaştığı bir bayram ümidiyle İnönülü hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutlar, İlçemiz Orta Mahalle Camii’nde yapılacak bayramlaşmada bir araya gelme umuduyla, sağlık, mutluluk ve huzur dileklerimle sevgi ve saygılar sunarım."

Yorumlar