Barış Boyun çetesi ile ilgili son dakika gelişmesi

Barış Boyun çetesiyle ilgili yeni son dakika gelişmesi Yunanistan'da yaşandı. İddiaya göre 6 adamı burada infaz edildi. Cinayetlerin mafya hesaplaşması olduğu belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Barış Boyun çetesi ile ilgili son dakika gelişmesi

Barış Boyun son dakika gelişmesi... Yunanistan'da 6 adamı öldüldü. Cinayetlerin mafya hesaplaşması olduğu tahmin ediliyor. 

Yunanistan'ın başkenti Atina'da mafya hesaplaşmasına dayandığı öne sürülen saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti. Öldürülen kişilerin Türkiye'de de bir dizi silahlı eyleme karışan ve İtalya'da firari olarak yaşayan suç örgütü elebaşı Barış Boyun'un yakın adamları olduğu ileri sürüldü.

ONLARCA MERMİ KOVANI BULUNDU

Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde Atina'nın Artemida banliyösünde meydana gelen silahlı saldırıda 6 kişi yaşamını yitirmiş, eylemin ardından Yunan polisi bölgede geniş çaplı inceleme başlatmıştı. Olay mahallinde onlarca mermi kovanının bulunduğu saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

BARIŞ BOYUN'UN YAKIN ADAMLARI

Mafya hesaplaşmasına dayandığı öne sürülen çatışmayla ilgili inceleme sürerken, hayatını kaybeden 6 kişinin kimlikleri belli oldu. Olay yerinden araçla kaçan faillerin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürerken, öldürülen kişilerin Türk polisince de tanınan ve geçmiş dönemde polisiye soruşturmalara hedef olan bir suç ağının fertleri olduğu öğrenildi. Ölenlerin, Türkiye'de de bir dizi silahlı eyleme karışan ve İtalya'da firari olarak yaşayan suç örgütü elebaşı Barış Boyun'un yakın adamları olduğu ileri sürüldü.

 

Yorumlar