Balkan Ninnisi Daniel neden ayrıldı Hakan Boyav diziden neden çıktı?

Balkan Ninnisi Daniel neden ayrıldı Hakan Boyav dizinin son bölümündeki sahnesinde Süleyman'ı korumak isterken vurulan Daniel'in akıbeti merak konusu oldu. En son "Teşkilat" dizisinde, ondan önce de "Payitaht Abdülhamit" dizisine renk katan Boyav'ın "Balkan Ninnisi"ne de veda edip etmediği...

Google Haberlere Abone ol
Balkan Ninnisi Daniel neden ayrıldı Hakan Boyav?

Balkan Ninnisi Daniel nedne ayrıldı, Hakan Boyav diziden ayrılıyor mu, "Balkan Ninnisi" dizisindeki karakter Daniel öldü mü, dizinin son bölümündeki sahnesinde Süleyman'ı korumak isterken vurulan Daniel'in akıbeti merak konusu oldu. Dizinin 11 Ekim 2022 Salı akşamı yayınlanan 11. Bölümünde beklenmedik bir sürpriz yaşandı. Dizide herkes mutlu bir şekilde düğün günü toplanmışken bir anda kanlı bir olay yaşanır. Daniel, kurşunların hedefi olur. Hal böyle olunca da Hakan Boyav diziden ayrılıyor mu, Daniel öldü mü sorularının cevabı merak konusu oldu.

Hakan Boyav diziden ayrılıyor mu, Daniel öldü mü
Hakan Boyav diziden ayrılıyor mu, Daniel öldü mü

 

Makedonya’nın Üsküp şehrinde çekim çalışmaları devam eden Balkan Ninnisi dizisinde ayrılık vakti geldi. Dizinin yeni hikayesinde Jovanka ile Ertan birbirlerine veda etmişti. Jovanka’nın sakladığı sırrı öğrenen Ertan, geçmişin hatalarının bedelini Jovanka’ya ödetmişti.

Hakan Boyav diziden ayrılıyor mu, Daniel öldü mü?
Hakan Boyav diziden ayrılıyor mu, Daniel öldü mü?

 

Jovanka ile Ertan aşkının bitmesiyle Jovanka ve ailesi hep birlikte konağı da terk etmişti. Geçmişte yaşanan acıların gün yüzüne çıkması ve Türk-Makedon ailelerin birlikte yaşadığı konağın sessizleşmesi herkeste şaşkınlık yaratmıştı.

Çok kültürlü bir senaryoyla da dikkat çeken Balkan Ninnisi’nin yeni fragmanları izleyicileri de üzen gelişme oldu.

Hakan Boyav diziden ayrılıyor mu, Daniel öldü mü
Hakan Boyav diziden ayrılıyor mu, Daniel öldü mü

 

İki ailenin kaynaşması, küslüklerin son bulması, Jovanka ile Ertan’ın evlenmesini isteyen izleyici kitlesi bu aşk böyle bitmemeliydi yorumları yapmaya başlamıştı. 

Hakan Boyav diziden ayrılıyor mu, Daniel öldü mü
Hakan Boyav diziden ayrılıyor mu, Daniel öldü mü

 

Ancak dizinin 15. bölümünde Ertan ile Jovanka evlilik hazırlığı yapıyor. Ufukta düğün var. Fakat beklenmedik bir şeyler oluyor. Daniel bir anda kurşunlara hedef olup yere yığılıyor.

Merih Öztürk (Jovanka), Emre Bey (Ertan), Özlem Türkad (Neriman), Erdal Özyağcılar (Süleyman), Hakan Boyav (Daniel) başrolleriyle Balkan Ninnisi 15. Bölümü 11 Ekim 2022 tarihi Salı günü TRT1’e yayınlandı. 

Hakan Boyav'ın diziden ayrılacağına dair şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Boyav'ın sosyal medya hesaplarını kontrol ettiğimizde orada da buna dair bir bilgi bulunmuyor. 

Boyav'ın diziden kesin olarak ayrılıp ayrılmayacağı 16. bölümde belli olacak. 

Dizinin 16. Bölüm tanıtımında Hakan Boyav'ın öldüğü görülüyor.

Bu da Boyav'ın diziden tamamen ayrıldığını gösteriyor. 

İşte Balkan Ninnisi 16. Bölüm Tanıtım: 

HAKAN BOYAV KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Hakan Boyav 10 Ocak 1964 tarihinde İzmir'in Ödemiş ilçesinde dünyaya geldi.

1984 yılında Suphi Koyuncuoğlu Lisesi'nden, 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun oldu. Üniversite yıllarında bir yerel gazetede çizerlik ve mizah yazarlığı yaptı.

1988 yılında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nun kuruluş kadrosunda görev aldı ve 1988 yılından 1993 yılına kadar Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. 1993 yılından 2003 yılına kadar Antalya Devlet Tiyatrosu'nda görev aldı. 2003 yılından itibaren Ankara Devlet Tiyatrosu'nda görev almaktadır.

Karikatür alanında Abdi İpekçi Barış ve Dostluk Ödülü karikatür dalı ödülü (1988) ve Yunus Nadi Karikatür Ödülü (1989) sahibidir.

Yorumlar