Balayı İçin Villa Kiralama Mı Otel Mi?

Balayı İçin Villa Kiralama Mı Otel Mi daha uyguna gelir, en iyi balayı tatili için hangisini tercih etmek gerekir?

Google Haberlere Abone ol
Balayı İçin Villa Kiralama Mı Otel Mi?

Kiralık villalarda tatil yılın her mevsiminde tercih edilen bir tatil şekli olmuştur. Kış tatilleri için kişiler şömineli ve jakuzili villaları tercih ederken, yaz tatilleri için ise havuzlu ve bahçeli villaları tercih eder. Villa tatiline artan yoğun ilgiyle beraber kişiler daha özel tatiller için de villa tatilini düşünmeyi başlamıştır. Balayı tatili gibi unutulmaz anılarla geçirilmek istenilen bir tatil için lüks villalara ilgi artmıştır. Balayı villaları konseptine ait kiralık villa seçenekleri arasından denize sıfır, özel havuzlu veya muhafazakar villa özelliklerini seçerek sıradan bir tatilden uzaklaşırlar.

VİLLA TATİLİ VE OTEL TATİLİ ARASINDAKİ FARKLAR

Oteller, yaz sezonunda yoğun ilgi gören yerlerdir. Özellikle lüks otellerde konaklayan kişi sayısının yüksek olması gün boyunca insan seli içerisinde vakit geçirilmesine neden olur. Ancak, kiralık villalarda kişiler baş başa romantik dakikalar geçirebilir. Kendilerine ait havuzlarında diledikleri gibi yüzebildikleri gibi havuz başında keyifle güneşlenirler. İslami şartlara uygun tatil yapmak isteyenler muhafazakar balayı villalarını tercih ederler. Bahçe ve havuz kısmının kapalı olması veya bahçenin sadece dağlar tarafından görülmesi kişilerin gözlerden uzak bir tatil yapmasına olanak tanır. Kişiler yabancı biri tarafından görülme kaygısı yaşamadan keyifle tatillerini yapabilir.

Balayı İçin Villa Kiralama Mı Otel Mi?
Balayı İçin Villa Kiralama Mı Otel Mi?

 

Balayı villasında ev konforu hissedilir. Uzun süreli bir balayı tatili yapmak isteyen çiftler dilerlerse lüks villalarda yazlık tutmuş gibi konaklar. Günlük veya haftalık seçeneklerine ayrılan villalar arasından haftalık villalarda diledikleri kadar kalırlar.

Lükslüğe dair tüm özellikler bir villa içerisinde toplanabilir. Bir villa, jakuzi, özel havuz, şömine, kapalı havuz ve eşsiz bir manzaraya ev sahipliği yapabilir. Tüm bu özellikler tatile ayrı keyif katar.

BALAYI VİLLASI KİRALAMA

Güvenilir villa kiralama için en iyi villa kiralama sitesi aranır. Farklı acentelere ulaşım sağlanabildiği gibi ucuz kiralık villa veya lüks villa seçenekleriyle farklı villa kiralama siteleri bulmak mümkündür. Villa kiralama siteleri sayesinde internet üzerinde yapılacak kısa bir araştırma ardından hayallerdeki villa bulunur.

Balayı İçin Villa Kiralama Mı Otel Mi?
Balayı İçin Villa Kiralama Mı Otel Mi?

 

Büyük ve geniş bir villada konaklamak isteyen çiçeği burnunda çiftler geniş aileler için olan villalarda konaklamayı tercih ederler. Bu villaların bazıları çocuk havuzlu olabilir. Bu villanın havuz alanının daha da geniş olmasını sağlayan bir özelliktir.

Balayı tatillerinin her anında denizle iç içe olmak isteyenler denize sıfır villaları tercih eder. Yeşil ile buluşmak isteyenler ise doğa içinde olan villalara yönelir. Tatil için ne istenildiğine karar verilmesi doğru villayı bulmak ve ideal balayı tatili için atılması gereken ilk adımdır.

Balayı tatillerinde evcil dostlarını da yanında getirmek isteyen çiftler evcil hayvan kabul eden villaları tercih eder. Bu durum da otel tatili yerine villa tatilinin tercih edilirliğini arttırır. Minik ailelerinin tüm üyeleri bu sayede bir arada olur.

 

Yorumlar