Sakarya muhafazakar villa, Sakarya korunaklı villa

Sakarya muhafazakar villa, Sakarya korunaklı villa var mı? İstanbul'a yakın olması sebebi ile Sakarya tatil için en çok seçilen yerlerden biri. Peki Sakarya'da müstakil havuzlu muhafazakar villa tatili yapmak mümkün mü? İşte Sakarya'da bulunan muhafazakar, korunaklı havuzlu tatil villaları

Google Haberlere Abone ol
Sakarya muhafazakar villa, Sakarya korunaklı villa

Pandemi sürecinde villa tatili en çok tercih edilen tatil seçeneklerinden biri oldu. Özellikle çocuklu aileler kendine ait havuzu olan müstakil villaları tercih ediyor. Sakarya İstanbul'a yakınlığı ile tercih edilen yerlerin başında geliyor. Peki Sakarya'da korunaklı havuzlu müstakil tatil villaları var mı, nasıl gidilir, fiyatları nasıl? İşte Sakarya'da muhafazakar tatil için size rehberlik edecek bir kaç öneri.

Sapanca Bizim Konak

Sapanca Bizim Konak müstakil korunaklı havuzu olan villalardan biri. Havuz tamamen size özel olup, tesettür tatil anlamında beklentilerinizi karılayacak ekilde etrafı çevrilidir. Bahçesinde mangal yapabileceğiniz ve çocuklarınızla eğlenceli vakit geçirebileceğiniz ekipmanları da bulunuyor.

2 Katlı olan villa geniş bir mutfağa sahip. Giriş katta ve üst katta tuvalet ve banyo bulunuyor. 3 odalı olan Bizim Konak'ta 8 kişilik bir aile rahatlıkla konaklayabilir.

Sakarya'da muhafazakar tatil yapmak isteyenlerin tercih edebileceği Bizim Konak, Maşukiye'ye 10 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Bizim Konak
SApanca Muhafazakar Villa

 

Güncel 2021 Fiyatlar

8 kişilik olan villa (gri beyaz renkli ) günlük 800₺
10 kişilik olan villa ( kırmızı renkli ) günlük 1000₺

Sapanca Bizim Konak Nerede, Nasıl Gidilir?

Yanık Mahallesi, Yanık Köyü İç Yolu No:41 Sapanca/Sakarya adresinde bulunan villaya İstanbul'dan 2 saatte ulaşmak mümkün.

Villa Nefes

Sakarya'nın doğal güzellikleri ile meşhur ilçesi Sapanca'da bulunan Villa Nefes, derin bir nefes alabilmek için tercih edilebilecek muhafazakar villalardan biri. Havuzu korunaklı olan Villa Nefes muhafazakar ailelerin korona salgını döneminde en çok tercih ettiği tatil seçeneklerinden biri. 

Sapanca Kırkpınar'da bulunan Villa Nefes 4 kişilik kapasitesi ile sizlere rahat bir tatil vaad ediyor. Havuzu 8 metre boyunda. 

Villa Nefes Sapanca
Villa Nefes Sapanca

 

Yorumlar