Bakan Koca kurallara uymayanlara bu kareyle seslendi

Sağlık Bakanı Koca, evlerinde kalmayarak kurallara uymayanlara anlamlı bir fotoğraf karesiyle çağrıda bulundu. Fotoğraf karesinde, annesi sağlıkçı babaları asker olan iki çocuk bulunuyor. Anne ve babaları görev başında olan çocukların kurallara uymayanlara bir mesajı vardı.

Google Haberlere Abone ol
Kurallara uymayanlara mesajları var

Koronavirüs salgınıyla mücadele etmenin en temel kurallarından birisi olan evden çıkmamak, kendini izole etmek kuralına hala birçok vatandaş durumu ciddiye almayarak uymuyor. İstanbul'da pazar günü binlerce vatandaş bütün uyarılara rağmen sahillere akın ederek alınan tedbirleri hiçe saydı. Buna rağmen yetkililerden hala uyarılar ve çağrılar gelmeye devam ediyor. 

Öte yandan Sağlık Bakanı Doktor Fahrettin Koca, kurallara uymayanlara anlamlı bir fotoğraf karesiyle mesaj verdi. Bakan Koca, Twitter sayfasından anneleri sağlıkçı babaları asker olan iki kardeşin fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafta kardeşlerin ellerinde "Biz evde yalnız kaldık anne babamızı görmek için sizde evde kalın" yazılı not tuttuğu görüldü.

Anneleri sağlıkçı babaları ise asker olan iki kardeş, ebeveynleri görevdeyken evde yalnız kaldıklarını anlatan ve herkesin evde kalması gerektiğini söyleyen bir notla fotoğraf çekildi. Bakan Koca'nın da paylaştığı fotoğrafta şu not yazıyor: "Bizim annemiz sağlıkçı babamız asker. İkisi de çalışıyor, izinleri yok. Kardeşimle ben evde kaldık. Anne ve babamızı görmemiz için siz de evde kalın"

 

Yorumlar