Baht Oyunu uyarlama mı?

Baht Oyunu uyarlama mı veya Baht Oyunu hangi yapımdan esinlenerek yapılmıştır? Yaz sezonu için çekilen dizi Kanal D ekranlarında seyircinin karşısına çıkıyor. Dizi, yazlık sezon için çekildi. Ancak dizinin konusu ve senaryosunun türü merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Baht Oyunu uyarlama mı?

Baht Oyunu uyarlama mı ya da Baht Oyunu dizisi hangi eserden, yapımdan, kitaptan uyarlandı soruları bu aralar yazlık sezon için çekilen dizilerden biri olan yapım için soruluyor. 

Baht Oyunu dizisinin senaryosu Erkan Birgören ve Tuna Kıygı tarafından kaleme alındı.

Baht Oyunu uyarlama mı?
Baht Oyunu uyarlama mı?

 

Yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. 

Baht Oyunu 15 Haziran Salı akşamı ilk bölüm ile Kanal D ekranlarına gelmişti.

İlgi uyandıran hikayesi, ilginç karakterleri ve genç oyuncu isimleri ile ekranlara gelecen dizinin yapımcılığını ve proje tasarımını ise Fatih Enes Ömeroğlu yapıyor.

BAHT OYUNU OYUNCULARI

"Yaygın bir inanıştır; aşkın peşinde koşan yakalayamaz, yakalanır! Ve doğru adamla hep yanlış yerde, yanlış zamanda karşılaşılır…" Peki hep böyle midir? Baht oyunu, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan bir genç kızın hikayesini izleyicilerle buluşturuyor.

Baht Oyunu uyarlama mı?
Baht Oyunu

 

Başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel'in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda İdris Nebi Taşkan, Aslı Sümen, Hande Subaşı, Funda İlhan, Tuğba Çom, Anıl Çelik, Ozan Dağgez, İrem Yüksel, Emrah Ben, Suğdem Gözalır ve Altan Erkekli yer alıyor. Erkan Birgören ve Tuna Kıygı'nın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise, Serdar Gözelekli oturuyor.

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar'ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada'yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

Baht Oyunu dizisinin İstanbul'da çekildiği biliniyor. Baht Oyunu dizisinin bazı sahneleri ise Beykoz'daki dizi platosunda çekiliyor.

Dizinin uyarlama olup olmadığı hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.


 

Yorumlar