Babil dizisi gerçek mi? Babil dizisi gerçek hikayesi

Babil dizisi gerçek mi? Babil dizisinin gerçek bir hikayesi var mı? sorularının yanıtı 17 Ocak itibariyle Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Babil dizisini merak eden dizi seveler tarafından merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Babil dizisi gerçek mi? Babil dizisi gerçek hikaye

Babil gerçek mi? Babil dizisinin gerçek bir hikayesi var mı? sorularının yanıtı 17 Ocak 2020 Cuma itibariyle Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Babil dizisini merak eden dizi seveler tarafından merak ediliyor. Peki, Babil dizisinde anlatılanlar gerçek mi?

Star TV ekranlarında 17 Ocak 2020 Cuma günü yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümde büyük beklentiler ile izleyenler karşısına çıkan Babil dizisi idealist bir ekonomist olan İrfan'ın aniden hastalanan oğlunu kurtarmak için yaptıklarını konu alır. İşten atılan İrfan, oğlunu kurtarmak için bildiği tanıdığı herkesin kapısını çalar, ancak tüm kapılar yüzüne birer birer kapanır. Karısı Eda’nın çocukluk arkadaşları Egemen’den yardım istemesini söylemeleri üzer İrfan, Egemen'den yardım ister. İşte bu noktadan sonra işler tamamen değişir.

Egemen ile görüşen İrfan bir anda kendisini hayal bile edemeyeceği karanlık bir maceranın orta yerinde görür. Evlenmek üzereyken ayrıldığı Büyük aşkı İlay’ın tehlikeli iş adamı Süleyman’ın sevgilisi olarak, ortaya çıkmasıyla birlikte, İrfan bu macerada aşması gereken birçok sınavla yüzyüze gelecektir. Bu macerada karşısına çıkan idealist genç kız olan Ayşe acaba İrfan'ın kurtarıcısı olabilecek mi? Dizinin ilk bölümünde İrfan ve eşi Eda oğullarını kurtarmak için bildikleri her yola başvurur.

BABİL DİZİSİ GERÇEK Mİ?

Dizinin senaryosunun gerçek ile bir ilgisinin olup olmadığına dair senaristlerden herhangi bir açıklama yapılmadı.

BABİL ŞEHRİ YADA BABİL NERESİ? 

Babil Ortadoğu'da Irak'ın bir şehri olmakla birlikte tarihi bir şehirdir ve 5,603 kilometrekarelik bir alanda kuruludur. Kent genelinde 2003 yılında yapılan sayımlara göre şehrin toplam nüfusu 1,385,783 iken 2014 yılında bu rakam 2 milyonu aşmıştır.Başkenti Hilla olan kent ismini antik şehir Babil'den almaktadır. 1971 yılından önce il ismi Hilla olan şehit bu tarihten itibaren Babil ismini almıştı.

BABİL DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Babil dizisinin çekimleri İstanbuş şehrinde yapılmaktadır.

 

Yorumlar