Azize 6. Bölüm FULL HD İZLE

Azize dizisi her Cumartesi akşamı saat 20.00'de ekranlara geliyor. Dizi severler tarafından merakla izlenen Azize 6. bölüm 28 Aralık 2019 Cumartesi ekranlarda. Azize dizisini izleyenler Kartal ile Azize'nin yakınlaşmasına tanık olacaklar.

Google Haberlere Abone ol
Azize 6. Bölüm FULL HD İZLE

Azize dizisi 28 Aralık 2019 Cumartesi tarihinde 6. bölümüyle ekranlara geldi. Aziz dizisinin 6. bölümünde Azize ve Kartal her ne kadar engel olmaya çalışsalarda giderek birbirlerine yanaşmaktadır. Azize her ne kadar intikam almak için dirensede Kartal ile birbirlerini tanımak için adım atarlar. Ve bu durum dengeleri tamamen değiştirecektir. Balkan uzun zamandır özlemini duyduğu gücü İskender'in ölümüyle ele geçirir. Tam gücü eline aldığını düşündüğü anda öldü bildikleri Zeynep karşılarına dikilir. Kartal ise İskender'i öldürenin Balkan olup olmadığını öğrenir. İskender’in gücüne, Balkan’ın öfkesine, Kartal’ın zekasına sahip olan Zeynep'in dönüşü birden bire tüm dengeleri değiştirir. Azize'nin önündeki tek büyük engel artık Zeynep'tir.

AZİZE 6. BÖLÜM İZLE

Azize 5. bölüm izleyenler, Azize'nin kardeşi için Alpanların evinde kalırken Balkan'ın kendisini yaralayanın kim olduğunun farkına varacağına görecek. Azize’ye zarar verecekken Kartal onu abisinin ellerinden kurtarır ve bir dağ evine kaçırır. Şimdi herkesten uzakta baş başa kalmışlardır. 

Kartal Azize’nin kalmak istemesinin sebebini öğrenmeden Azize’yi bırakmayacaktır. Azize gerçekleri itiraf edip etmeme konusunda tereddüt ederken Kartal’a ne kadar güvendiğini fark eder. Belki de yardım isteyebileceği tek adam Kartal’dır. Azize’nin başına gelenlerden habersiz olan Kartal gerçekleri öğrendiğinde Azize’yi korumaya devam edecek midir?

Yorumlar