Aziz dizisi Prenses kim, kim oynuyor?

Aziz dizisi Prenses kim, kim oynuyor, hangi oyuncu canlandırıyor soruları bu aralar merakla soruluyor. Oyuncuyu bir yerlerden hatırlayan binlerce kişi onun aslında kim olduğunu hatırlamaya çalışıyor.

Google Haberlere Abone ol
Aziz dizisi Prenses kim?

Aziz dizisi Prenses kim, kim oynuyor, Prenses Fevziye karakterini canlandıran oyuncu kimdir, gerçek adı nedir, daha önce hangi dizide oynadı? Aziz dizisine yeni katılan oyunculardan biri olan Prenses Fevziye karakteri dikkatleri anında üzerine çekti. Karakteri canlandıran oyuncuyu birçok kişi tanıyor ancak çıkaramıyor. Peki, Aziz dizisi Prenses kim, kim oynuyor?

SHOW TV'de yayınlanan Aziz dizisi oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Sevilen dizide Mısır Prensesi Fevziye karakteri merak uyandırdı. Fevziye kelimesinin ve isminin anlamı ilgiyle araştırılıyor.

Aziz dizisine yeni katılan karakterlerden Fevziye Fuad, İran Şahı Muhammed Rıza Pehlevi'nin ilk eşi olan İran kraliçesi ve Mısırlı bir prensestir.

Prenses Fevziye'nin babası Mısır Hidivi İsmail Paşa'nın yedinci çocuğu I. Fuad'dı.

Tarihte Fuad Paşa olarak geçer. 

Payitaht Abdülhamit dizisinde de aynı İsmail Paşa'nın oğlu Fuad Paşa vardı; ancak onun bununla aynı kişi olup olmadığı bilinmiyor.

Aziz dizisinde Prenses Fevziye karakterini, Murat Yıldırım'ın yani dizinin başrol oyuncusunun aslen Faslı olan oyuncu İman Elbani canlandırıyor.

Peki, İman Elbani kimdir?

Aslen Faslı olan İmane Elbani 1987 yılında dünyaya geldi.

2008 yılında Fas’ta güzellik yarışmasına katıldı ve yarışmada güzellik kraliçesi seçilmesiyle gündeme geldi.

Aynı yıl düzenlenen Miss Arab World yarışmasında da birinci oldu. Elbani, Londra’da eğitim aldı.

Eğitimi boyuncu Mısır'da ve Fas'ta birçok dizi ve reklam projesinde yer aldı.


Yorumlar