Ayhan Kurban Bayramını kutladı

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, bayramların milletçe kenetlenmek için bir fırsat olduğunu belirtti.Başkan Ayhan, Kurban Bayramını kutlayarak, insanları asırlardır birbirine bağlayan, kardeş kılan, yardımlaşma...

Google Haberlere Abone ol
Ayhan Kurban Bayramını kutladı

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçe Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, bayramların milletçe kenetlenmek için bir fırsat olduğunu belirtti.

Başkan Ayhan, Kurban Bayramını kutlayarak, insanları asırlardır birbirine bağlayan, kardeş kılan, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu doruğa çıkaran bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşadıklarını ifade etti. Bayramların, her türlü toplumsal ve kutsal değerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günler olduğunu ifade eden Ayhan, “Bayram günleri, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılması, sevinç, coşku, yardımlaşma ve dayanışma duygularının hayatımızın her anına taşınabilmesi için bir vesiledir. Ülkemizin birliği, dirliği ve bütünlüğüne zarar vermek isteyenlere karşı milletçe gösterdiğimiz sağduyu ve kenetlenme, Kurban Bayramı’nın manevi ikliminde daha da yoğunlaşacak, ülkemizde barış ve kardeşlik duygularının en güzel şekilde yaşanmasına vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, aziz milletimizin sevdikleriyle birlikte huzurlu bir bayram geçirmelerini diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar