Aslanapa bayrama hazır

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde Kurban Bayramı öncesi, belediye ekipleri tarafından başlatılan temizlik çalışmaları tamamlandı.Mahalleler arasındaki düzenleme ve temizlik çalışmalarının yanı sıra, vatandaşların rahat bir şekilde...

Google Haberlere Abone ol
Aslanapa bayrama hazır

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde Kurban Bayramı öncesi, belediye ekipleri tarafından başlatılan temizlik çalışmaları tamamlandı.

Mahalleler arasındaki düzenleme ve temizlik çalışmalarının yanı sıra, vatandaşların rahat bir şekilde ziyaretlerini yapabilmeleri için mezarlıkların temizlik ve bakımları da yapıldı.

Sokakların ve caddelerin temizliği konusunda halkın daha duyarlı olması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Asaf Akar, "Temiz ve sağlıklı bir çevre, bütün canlıların yaşayabilmesi için temel koşuldur. Her canlı gibi insanda çevresiyle uyum içinde yaşamalıdır. Sağlığımızı korumak ise sağlıklı ve temiz çevre ile mümkündür. ’Aslan yattığı yerden belli olur’ derler. Sokağını, iş yerinin ve evinin önünü temiz tutan duyarlı vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı. (YD - EFE)

Yorumlar