Aşk Bir Rüya 84. Bölüm Özeti | 13 Mayıs

Aşk Bir Rüya son bölüm heyecan doluydu. İzleyiciler Aşk Bir Rüya 84. Bölüm özetini merak ettiler. İşte Aşk Bir Rüya 84. Bölüm Özeti. 13 Mayıs Aşk Bir Rüya Özeti

Google Haberlere Abone ol
Aşk Bir Rüya 84. Bölüm Özeti | 13 Mayıs

Aşk Bir Rüya dizisinin son bölümünde Thapki Bihaan’ın suçsuzluğunu kanıtlamak için bir delil bulur. Fakat bu delili aileye gösterirken aksilikler peş peşe gelmiş ve aile bu delili izleyememişti. Delili Shraddha tek başınayken açabilmiş fakat kimseye sözetmemişti. Dhruv ise O CD’yi alıp çalıştığı yere götürmüştü. Thapki bazı insanlar tarafından aranmış ve sahte bir CD ile onların yanına gitmişti. Adam CD’yi incelerken Thapki çok korkuyordu. Aşk Bir Rüya 84. Bölüm özeti şu şekilde.

Adamlar Thapkiyi tapınakta dua ederken bulurlar ve ona duasını bitirmesini söylerler. Thapki elindeki ilaç şişeşini babaya ulaştırabilmek için oradaki şişeye boşaltıp yuvarlar. İnanışlarına göre bu ilaç istediği yere ulaşacaktır. Ve ilaç ulaşır. Şişe Suman’a kadar ulaşır. Bu arada Dhruv, Shraddha’nın kırmak istediği CD’yi istemeden açar. Videoyu izlediğinde Bihaan’ın Babayı öldürmek istdiğini anlar. Bu arada Vasundara, Dhruv’a babasının kötüleştiğini haber verir. Dhruv telaş içinde doktoru arar ve eve gelmesini ister.

Bu arada Suman ilacı Babaya içirmesi gerektiğini söyler. Babanınbu ilacı içtiğinde yileşeceğini söyler. Doktorun haberi olamadan ilacı vermekten imtina eden aileye karşı Suman ısrar eder ve Bihan'ın suçsuz olduğunu söyler. Druv Suman'a inanırve Tapkinin bulduğu Cd'den aileye bahseder. Suman'ın getirdiği ilacı babaya verir. İlacı alan baba iyileşir. Dhruv bir şekilde Bihan'ın suçsuzluğunu polislere anlatmak ister ancak buna zamanları yoktur.

Tapki bu ilaç için kendini tehlikeye atmıştır. Dhruv’a Thapki’nin başı belada onu kurtarmalısın der. Bu arada Thapki adamların elinden kaçıp saklanır. Ancak ne kadar saklanmaya çalışsada adamlar bir şekild onu bulur. Druv Tapki'nin yanına yetişir ve adamlara onu bırakmalarını söyler. Druv Tapki'ye işaret eder ve o sırada CD'yi alıp oradan uzaklaşır. Diğer taraftan Bihan mahkemeye çıkmak üzeredir. Bir şekilde Druv ve Tapki adamlardan kaçmayı başarır.

Bihan mahkemeye çıkar. Tam o esnada Druv ve Thapki ellerinde CD ile mahkeme salonuna yetişirirler. Ve tüm mahkeme salonuna ellerinde Cd'yi izletme imkanını bulurlar. Bu şekilde Bihan'ın masum olduğunu kanıtlamış olurlar. Thapki ve Bihan göz göze gelir. Thapki gözyaşlarını tutamaz. Vasundara da Bihan'dan özür diler. Bihan Thapki'ye kavuşur ve bir daha asla onu üzmeyeceğine dair söz verir. Bu arada Druv ve Thapki'yi takip eden adamlar arkadan sessizce yaklaşıp Thapki'ye arkadan boğazına bıçak dayarlar.

Bihan Thapki'yi kurtaraya çalışır. ADam ise Babaya yaptıklarını anlatrı ve Bihan'ı içeri tıkacağını ancak Thapki'nin buna engel olduğunu söyler. Bihan adamlara silah doğrultur ve bir şekilde adamı yaralayarak Thapki'yi kurtarır. Adamı polise teslim ederler. Ancak adam bütün aileye tehditler savurur.

Bütün aile rahat bir nefes alır ve evlerine döner. Bütün aileyi sıkıntıdan Thapki kurtarmıştır. Aile mutlu bir şekilde evde şarkı söyleyemeye başlar. Bihan Thapki ile duygusal konuşmaya çalışsada başarılı olamaz. Thapki kadife sesi ile aieye güzel bir şarkı söyler. Ardından Bihan da söylemeye çalışır ama sesi berabttır herkes onunla alay eder.

Ruhun ile şarkını söyle diyen annesini dinleyen Bihan gözlerini kapatır ve Thapki'ye olan aşkı ile şarkısını söylemeye başlar. Ve muhteşem bir peformans sergiler. Thapki ani bir şekilde ocakta yemeği altını kapatmaya gider ancak eşarbı tutuşur. Thapki'yi kimse görmez bir tek Baba görür ve tüm gücü ile bağırarak herkese haber verir Bihan koşar ve Thapki'yi kurtarır.

Doktor geldiğinde Thapkinin bir oyun hazırlayıp Babayı konuşturduğunu söyler. Gözler Thapkiye çevrilir. Thapki sesizliğini bozarak Babanın sevgisini kullandım der. Daha sonra yaptığı bu oyunun tuttuğu için çok sevinçli olduğunu söyler. Vasundara Thapki’ye gelip sen olmasan bu aile kaç kez dağılırdı kim bilir. Daha kaç kez bizi yıkımın eşiğinden çekeceksin deyip ona minnet eder. Baba Thapkiyi yanına çağırır. Bihaan babasının kolundan tutarak Thapki’nn kafasına koyar. Bütün aile bu görüntü karşısında çok sevinçlidir.

Gece olup herkes odasına çekildiğinde Bihaan’ın uykuya dalamadığını ve düşünceli olduğunu gören Thapki ona hal hatır sorar. Bihaan artık dayanamayıp Thapki’ye sevgisini söyler. Thapki bunu duyunca şok olur. Buna hemen karar vermemeliyim diyerek süre ister. Daha sonra kafayı koyup yatar. Sabah olunca Bihaan sürekli ona gelip fikrini sorar. Thapki pek cevap vermeden Babanın yanına gelip ona ilaç verir. Bihaan burda da ısrar edince Thapki Babanın duyduğunu belirtip utandığını söyler. Bihaan babasından sır saklamadığını söyleyip tekrar fikirlerini sorar. Thapki hala net bir cevap vermez. Aşk Bir Rüya 13 Mayıs Özeti bu adar arkadaşlar.

Yorumlar