Aşk Bir Rüya 82. Bölüm Özeti | 11 Mayıs

Aşk Bir Rüya 82. Bölüm Özeti izleyici tarafından merak edildi. En çok izlenen ve sevilen Hint dizilerinden biri olan Aşk Bir Rüya Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Aşk Bir Rüya 82. Bölüm Özeti sizler için yazımızın devamında.

Google Haberlere Abone ol
Aşk Bir Rüya 82. Bölüm Özeti | 11 Mayıs

Kanal 7 televizyonun en sevilen dizilerinden biri olan Aşk Bir Rüya 82. bölümde neler oldu izleyici merak ediyor. Aşk Bir Rüya 82. Bölüm Özeti sizler için yazımızın devamında.

Aşk Bir Rüya 82. Bölüm Özeti

Aşk Bir Rüya 82. Bölümde ; Burkaya bürünmüş biri Tapki’yi virane bir depoya çağırmıştı. Bihan da Tapki’ye gelen mektubu bulmuş ve söylenen yere gelmiştir. Burk giyen kadın (Erkek gibi) Tapki’nin önüne çıkar ve Tapkiye bıçaklar. Tapki yaralnır ve yere düşer. Burkalı kişi tekrar yakalayıp bıçklamaya çalışır. Tapki bu kişinin kim olduğunu görmek için bir taraftan savunurken bir taraftanda peçesini açmaya çalışır.

Bihan Tapkiyi kurtarmak için çıkar gelir. Bihan ve Tapki bıçaklı saldırı yapan kişinin peşine düşer ancak aynı giysiyi giymiş bir sürü kişinin içine düşerler. Bir anda bulamayacaklarını düşünürken bir detay Tapkinin aklına gelir giydiği terlikleri hatırlayan Tapki o terliği giyen burkalıyı tespit eder. Ancak Bihan'ın elinden kurtulan burka giyen kişi ormanda kaçar ve gözden kaybolur. Kaçarken terliğin birini düşürür. Eve gelince Suman ve Preti’ye terliğin kime ait olabileceğini sorarlar. Suman ve Preti'nin akıllarına Şada'dan başka kimse gelmez. Ancak onun bu tür birşey giyebileceğini düşünürler.

Burkalı şahıs üzerini çizdiği resimlerin içinde Tapki'nin resmi üzerine işaret atar. Tapki gece yarısı uyanır ve Bihan’ı Babanın resmine bakar ağlarken görür. Tapki Bihan’ı teselli etmeye çalışır. Burkalı kişi hastaneye gider ve babanın yanında Asvin ile bir polisin durduğunu görür. Yanındaki fişekleri patlatır. Asvin ve polis memuru fişeklerin nerede patadığına bakmak için gittikleri sırada boş kalan babanın yanına gider ve serumuna ilaç koyar edip ayrılır. Baba nefes almakta zorlanmaya başlar.

Aşk Bir Rüya 82. Bölüm özetinde Doktorlar Druv'u arar babanın durumunun ağır olduğunu söylerler. Herkes hastaneye koşar Bihan Vasu’nun söyledikleri aklına gelir ve gidemez. Bihan'da babanın en sevdiği tatlıyı yapmaya karar verir. Herkes hastaneye gittiğinde doktordon bilgi alırlar. İlacın dozunun arttılıdığı fark edilmiştir ve durum düzeltilmeye çalışılır.

Tapki ve Bihan babanın sevdiği pastayı hazırlamıştır. Ve yanlarına alıp hastaneye giderler ancak giderken motor kaza yapar ve düşerler. Bir şekilde tekrar yola koyulurlar tek amaçları bir şekilde pastayı babaya ulaştırmaktır ancak hastaneye gittiklerinde doktor bu pastayı babanın yemesine izin vermez.

Doktor izin vermesede Tapki ona pastayı yedirmekte karalıdır ve gizlice babanın ağzına bir parça pasta veriri önce biraz kötüleşen baba daha sonra normale döner doktor bunun bir mucize olduğunu ve babanın iyileştiğini eve gidebileceğini söyler. 

Baba taburcu olur ve eve gelirler. Eve misafirler gelmeye başlar mucizevi iyileşmeye onlarda şaşırırlar. Duruv Tapki'ye neden Bihan'ın peşinde olduğunu sorar. Ancak Tapki Bihan'a inandığını söyler ve Druv'un da kendisine yardım etmesini ister.

Druv Tapkiye olumlu cevap veriri ona yardım edeceğini söyler. Buna sevinen Bihan'ı görünce Druv onun suçlu olduğunu düşündüğünü ve bunu ispatlamak için uğraşacağını söyler. Bihan ve Tapki farklı bir ümide kapıldıkları için bu duruma çok şaşırırlar.

Duruv yardım edeceğini söylerken Bihan heyecanlanır. Duruv Bihan’ın suçsuz olduğunu değil suçlu olduğunu ispatlayacağını söyler. Bihan ve Tapki şok olur.

Aşk Bir Rüya Yeni Bölüm Fragmanı

 

Yorumlar