Aşk Bir Rüya 174. Bölüm Özeti Oku

Bihan Loveli’nin geldiği hastaneye gidecek ve operasyonu yapan doktoru sıkıştıracak. Aryan Tapki ve Bani’nin ölmediğini, Loveli tarafından tutulduğunu öğrenir. Aşk Bir Rüya 13 Ağustos Özeti devam ediyor. Aşk Bir Rüya 174. Bölüm Özeti Oku

Google Haberlere Abone ol

Aşk Bir Rüya dizisinde Loveli’nin Tina’yı Vasu’ya karşı kışkırtması meyvelerini verse de Tina yaptığı yanlışı anlayacak ve Vasu’dan özür dileyecek. Bihan Loveli’nin geldiği hastaneye gidecek ve operasyonu yapan doktoru sıkıştıracak. Aryan Tapki ve Bani’nin ölmediğini, Loveli tarafından tutulduğunu öğrenir. Aşk Bir Rüya 13 Ağustos Özeti devam ediyor. Aşk Bir Rüya 174. Bölüm Özeti Oku.

Ertesi gün Aryan aile üyelerine Loveli ile evlenmek istediğini söyler. Loveli gülümserken Aryan’ın neden bu kadar hızlı davrandığını düşünür. Aryan LOveli’nin odasına çıkar ve dolabında kilitli bir kutu bulur. Onu açmaya çalışırken Loveli gelir. Aryan sana hediye vermek için kutu arıyordum ve bunu buldum der. Loveli o kutuda Bihan’ın anılarının olduğunu söyler. Aryan’ın gözü Loveli’nin elbisesine bağlı kilide takılır.

Tina Munna’ya gider ve ona boşanma evraklarını verir. Bu sırada Vasu gelir ve böyle bir kararı tek başına alamazsın diye onu tokatlar. Tina Duruv da Şada’yı sevmediği için boşandı ve Aditi ile evlendi der. Vasu Şada’nın kötü birisi olduğunu ancak Munna ile Tina’nın böyle birisi olmadığını söyler. Tina Munna’yı sevmediğini ve kalbinde başka biri olduğunu belirtir.

Baba, Suman ve Vasu Munna’nın çok iyi biri olduğunu ve Tina’yı mutlu edeceğini söyler. Doli olaya müdahale etmeye çalışır ancak Vasu onu durdurur ve misafir kalmasını ister. Boşanma kağıtlarını yırtan Vasu bundan sonra bu meseleyi konuşmak istemediğini söyler. Aryan Tapki’nin nerede tutulduğunu merak ederken anahtarı Loveli’nin elbisesinden almayı başarır. Kutuyu açan Aryan içindeki anahtarı ve kartı alır. Bu sırada Loveli gelir ve kutunun anahtarının kaybolduğunu söyler.

Aryan, elindeki anahtarı yere atar ve bulmuş gibi davranarak anahtarı yerden alıp Loveli’ye verir. Aryan, karttaki yazan adrese gider. Loveli de oradadır. Aryan Tapki’nin resimlerinin çarpılanmış olduğunu görür ve Loveli’nin neden ondan intikam almak istediğini düşünür. Samar Tina’ya bir hikaye anlatır ve Munna’nın onun için en iyi seçenek olduğunu söyler.

Doli, Tina’yı doldurmaya devam ederken Tina onu azarlar ve isteklerini yerine getirmeyeceğim diyerek ondan gitmesini ister. Loveli, Tapki’nin yanına gider ve ona ailede yaşananları anlatır. Tapki’yi acı vererek öldürmek istediğini belirtir. Tina ile Vasu’nun birbirlerinden nefret ettiklerini anlatır. Tapki Vasu Tina’yı her şeyden daha fazla sever diyerek bunun imkansız olduğunu söyler.

Loveli yakında Aryan ile evleneceğini ve her şeyin kendisine ait olacağını söyler. İpleri gevşeyen Tapki kurtulur ve Loveli’nin elinden kaçmayı başarır. Eve kadar gelen Tapki içerde kimsenin olmadığına şaşırır. Loveli alkışlarla yanına gelir ona bir video gösterir. Videoda bir adam Bani’nin boynuna bıçak dayarken görünüyor. Loveli şimdi kimseye görünmeden gitmesini ister.

Bu sırada Pandey ailesi gelir. Tapki hemen örtünün ardına gizlenir. Vasu kimin geldiğini sorar. Loveli fakir bir kadının geldiğini ve ona giyecek bir şeyler verdiğini söyler. Aryan kadına yakından bakmaya gider. Aşk Bir Rüya 13 Ağustos Özeti sona erdi.

Kaynak: Diziseti.tv

Yorumlar