Arka Sokaklar neden oynamıyor, bu hafta neden yok?

Arka Sokaklar neden oynamıyor, bu hafta neden yok? 610. Bölüm 7 Ocak 2022 Cuma akşamı bekleniyordu; ancak yok. Aksiyon ve heyecan dolu yeni çekimleriyle ekrana geliyor. Yeni bölümde de aksiyon eksik olmuyor. Mesut ve ekibi yine zorlu bir operasyona çıkarken, ekipte bir bebek heyecanı yaşanıyor.

Arka Sokaklar neden oynamıyor, bu hafta neden yok veya 610. Bölüm 7 Ocak 2022 Cuma yayınlanacaktı ancak yayınlanmadı. Çünkü, her yıl olduğu gibi bu yılda televizyon kanalları yeni yıl programlarının hazırlıklarını bitirmek için dizilere yaklaşık 2-3 haftalık bir ara veriyor. Bu nedenle Arka Sokaklar dizisi de bu hafta yok. Geçen Cuma günü aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle sevenlerinin karşısına çıkmıştı. Yeni bölümde Hüsnü'nün kızının kurtarılma operasyonu damgasını vuruyor. Kızı hayatını kaybetmek üzeredir. Bu durum Hüsnü'nün dünyasını başına yıkıyor. 

Arka Sokaklar son bölüm izle 585. Bölüm Full Tek Parça
Dizinin her bölümü aksiyonla geçiyor

 

Yeni bölümde ekip yine hareketli ve aksiyon dolu sahnelerle karşımızda.

Son bölümde Selin, sapık bir katil tarafından kaçırılıyor. Aynı seri katil olan Giray'ı bulmak ise ekip için zor olmayacak. Giray'ı yakalamak için seferber olan ekibin önüne türlü zorluklar çıkacak. Arka Sokaklar son bölüm canlı izlemek için yazının sonundaki linki takip edebilirsiniz. Arka Sokaklar full tek parça izlemek için de yine onun altındaki linki kullanabilirsiniz. 

Arka Sokaklar son bölüm izle Canlı 578. Bölüm Full Tek Parça

Dizinin yeni bölümünde Cemal yoğun bakıma kaldırılıyor. Ezgi ve arkadaşları ise hayatının en büyük acısını yaşıyor. Öte yandan Mesut, bombalı bir saldırganla yüz yüze kalıyor. Önceki bölümde Ali'ye yönelik suçlamalar onun cezaevine girmesine neden olmuştu. Ali, cezaevinde bir zamanlar kendilerinin içeri attırdığı kişilerle karşılaşıyor. Öte yandan organize suç örgütü liderlerinden biri daha bu bölümde yakayı ele veriyor.

ARKA SOKAKLAR 474. BÖLÜM FULL İZLE

Arka Sokaklar'ın son bölümü şöyle: 

ARKA SOKAKLAR 594. BÖLÜM

Arka Sokaklar'ın 18 Haziran Cuma günü yayınlanan bölümünden bir kesit:

ARKA SOKAKLAR 575. BÖLÜM YÜREK BURKAN SAHNE

Arka Sokaklar önceki son bölümde yürek burkan sahneler yaşandı. İşte o anlar:

Arka Sokaklar canlı izle:

 Arka Sokaklar Son Bölüm Full Tek Parça izle: 

https://www.kanald.com.tr/arka-sokaklar/bolumler/arka-sokaklar-son-bolum