Arka Sokaklar 527. Bölüm Canlı İzle - 18 Ekim 2019

Arka Sokaklar 527. Bölümü 18 Ekim 2019 Cuma akşamı yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Ekranların en uzun soluklu televizyon dizilerinden biri olan dizide bu akşam bir kez daha ekip ile savcı, bazı olaylar nedeniyle karşı karşıya geliyor. Çocukları zehre alıştıran sokak çeteleriyle mücadele etmeye çalışan ekibin başı farklı durumlarla da dertte. Arka Sokaklar son bölüm izleyenler yine nefeslerini tutarak bazı sahnelere tanıklık edecekler.

Google Haberlere Abone ol
Arka Sokaklar 527. Bölüm Canlı İzle - 18 Ekim 2019

Arka Sokaklar 527. Bölümü 18 Ekim 2019 Cuma akşamı Saat 20.00 itibariyle yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle Kanal D ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Türk televizyon ekranların en uzun soluklu televizyon dizilerinden biri olan dizide bu akşam bir kez daha ekip ile savcı, bazı olaylar nedeniyle karşı karşıya geliyor. Çocukları zehre alıştıran sokak çeteleriyle mücadele etmeye çalışan ekibin başı farklı durumlarla da dertte. Arka Sokaklar son bölüm izleyenler yine nefeslerini tutarak bazı sahnelere tanıklık edecekler.

Dizinin yeni bölümünde Savcı Ceyda'nın tayininin çıkmasıyla yerine başka bir savcı gelir. Bu savcı Engin Müdür ve ekip üzerinde baskısını ilk günden göstermeye başlar. Engin Müdür ve Başkomiser Hüsnü, yeni savcı yüzünden neler yaşayabileceklerini kestirmeye başlar. Özellikle yavaş yavaş açığa çıkarttıkları uluslararası suç şebekesinin patronuna yaklaşmışlarken. Yeni savcı Engin Müdürün üzerindeki dosyayı tekrar açacak mı?

Arka Sokaklar son bölümde Tunç ve arkadaşına saldıran tinerci genç saklandığı yerde ekibimiz tarafından yakalanıyor. Ondan alınan istihbarat ile torbacıların başındaki kişiye de ulaşılıyor. Büyük çetenin küçük bir taşı olduğu görülen adam sorguya alınıyor. Ondan alınacak bilgiler ışığında uluslararası suç şebekesini ortaya çıkarmaya çalışan ekip büyük bir sıkıntıyla karşı karşıya kalıyor. Şebekenin avukatlığını yapan kadın takibe alınıyor. 

Şebekenin adamları avukatın takip edildiğini fark ediyorlar ve Bahar'a pusu kuruyorlar. Adamlar Bahar'ın arabasını yaylım ateşine tutuyorlar.

Ekip tarafından yakalanan tinerci gencin akıbeti merak edilirken, Mesut'un duygularına kapılarak nasıl hareket edeceği merak konusu oldu. Öte yandan Bahar'ın da tinercilerin saldırısından nasıl kurtulacağı, kurtulup kurtulamayacağı da merak ediliyor.

Ekip, Tunç ve çocukluk arkadaşına saldıran tinerci çocuğun peşine düşer. Tinerci çocuğun saklanabileceği tüm mekanlara operasyon düzenleyen ekip sonunda ona ulaşır. Mesut, çocuğun başına silahını dayar. Ölümün acısını içinde hisseden Mesut tetiğe basmak üzereyken tinerci çocuk öldürmemesi için ona yalvarır. Mesut, intikam almak için tinerci çocuğu öldürecek mi? 

ARKA SOKAKLAR 527. BÖLÜM CANLI İLE - SON BÖLÜM

Arka Sokaklar Son Bölüm Canlı İzle

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN KONUSU

Arka Sokaklar dizisinin konusu İstanbul polisiyesinde geçen bütün olayların özetidir. 16 milyonluk dünyanın en büyük kentlerinden biri olan İstanbul'da vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlayan polis ekiplerinin yaşadıkları sorunlar ve karşılaştıkları güçlükler anlatılıyor.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Arka Sokaklar dizisinde başta Zafer Ergin olmak üzere Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu gibi isimler yer alıyor. 

Yönetmenliğini Orhan Oğuz'un yaptığı Arka Sokaklar dizisinin oyuncuları ve canlandırdıkları karakterler şöyle:

Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont

Yorumlar