Apple'dan yeni ve güçlü tasarımlı Mac Mini

Apple bu sonbaharda daha güçlü ve yeniden tasarlanmış bir Mac mini ile kullanıcıların karşısına çıkmayı planlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Apple'dan yeni ve güçlü tasarımlı Mac Mini

Apple dizüstü bilgisayarları için büyük ve yenilenmiş tasarımlar planlıyor. Şirket, Mac mini de büyük bir yenileme alacak gibi görünüyor.

Hem 9to5Mac hem de MacRumors, bu söylentileri doğrulayacak şekilde raporlar sunuyor. Bloomberg'in güvenilir kaynağı Mark Gurman da, içinde "M1X" çipi bulunan yeniden tasarlanmış bir Mac mini'nin "önümüzdeki birkaç ay içinde" geleceğini iddia ediyor.

Yeni dahili bileşenlere ek olarak, Apple'ın Mac mini'yi yeniden tasarlaması ve küçük masaüstü bilgisayara daha fazla bağlantı noktası eklemesi bekleniyor. Geliştirilmiş Mac mini, mac konusunda uzmanlaşan ve bilgisayarı profesyonel amaçlarla kullanan insanlar için daha uygun olacaktır. Cihaz ayrıca muhtemelen Apple'ın sunduğu mevcut modellerden daha pahalıya mal olacak, bu nedenle şirketin M1 modelini daha basit ve uygun fiyatlı bir seçenek olarak tutması muhtemel.

Mac mini'ye ek olarak, Apple'ın bu sonbaharda tamamen yeniden tasarlanmış ve aynı zamanda daha güçlü M1X çipine sahip MacBook Pro modellerini tanıtması bekleniyor. Ayrıca Apple, bu yılın başlarında iMac'e getirdiği çok renkli yaklaşımı da benimseyebilecek gibi görünüyor. Henüz net bir şey olmasa da tüm bu güvenilir kaynakların aynı şeylerden söz etmesi konuyu neredeyse kesin hale getiriyor. Sonbahara çok bir şey kalmadığına göre uzun süre beklememiz gerekmeyecek diyebiliriz.

 

Yorumlar