AÖF Sınav Online Mı Olacak?

AÖF sınav online mı olacak yoksa yüz yüze mi yapılacak soruları ikinci dönem sınavlara girecek öğrencilerin cevap aradığı sorular oldu. İşte AÖF sınav şekli:

Google Haberlere Abone ol
AÖF Sınav Online Mı Olacak?

AÖF sınav online mı olacak yoksa yüz yüze mi yapılacak soruları uzun süredir Açıköğretim Üniversitesi öğrencileri tarafından merakla soruluyor. Bilindiği gibi birinci dönem sınavlar internet üzerinden oline olarak gerçekleşmişti.  

İkinci dönem yani bahar dönemi AÖF sınavlarının da birinci dönemde olduğu gibi online mı yoksa yüz yüze mi yapılacağı merak konusu oldu. 

AÖF sınavlarının online olup olmayacağı ile ilgili açıklamalar yakından takip ediliyor.

AÖF bahar dönemi sınavları nisan ayında yapılacak.

Anadolu Üniversitesi tarafından sınavların online olup olmayacağı ile ilgili açıklama yapıldı.

Açıklamada, ‘Değerli öğrencimiz, sınav dönemindeki pandemi koşulları dikkate alınarak değerlendirme yapılacaktır.’ denildi. İşte kurum tarafından yapılan açıklama

Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, ‘Değerli öğrencimiz, sınav dönemindeki pandemi koşulları dikkate alınarak değerlendirme yapılacaktır. Henüz bir karar verilmemiştir. Lütfen sadece kurumsal sosyal medya hesapları ve web sitesinden yapılan bilgilendirmeleri dikkate alınız.’ denildi.

AÖF bahar dönemi ara sınavı 10-11 Nisan’da yapılacak. Final sınavı ise mayıs ayında gerçekleştirilecek ve 29-30 Mayıs’ta düzenlenecek. Vize sınavı için 01 Mart 2021 tarihine kadar sınav merkezi tercihi yapanlar, bahar dönemi ara sınavına ilgili sınav merkezinde girebilecekler.

Bahar Dönemi Ara Sınavı 10 - 11 Nisan 2021

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 29 - 30 Mayıs 2021

Yaz Okulu Sınavı 08 Ağustos 2021

 

Yorumlar