Ankara'da yarın üniversiteler 26 Aralık 2018 Çarşamba tatil mi

Ankara'da 26 Aralık 2018 Çarşamba günü etkili olması beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Ankara'da yarın üniversiteler tatil mi değil mi sorusu da cevap bulmaya başladı. Gazi Üniversitesi, ODTÜ, Hacettepe Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi rektörlüklerinden yapılan açıklamaya göre üniversitelerde yarın eğitime ara verildi.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da yarın üniversiteler 26 Aralık 2018 Çarşamba tatil mi

Ankara'da 26 Aralık 2018 Çarşamba günü ilk ve orta derece okullar tatil edildi. Valilik kararıyla alınan tatil kararı Ankara'da üniversiteler yarın tatil mi değil sorusunu da gündeme getirdi. Ankara'da 26 Aralık 2018 Çarşamba günü üniversiteler tatil mi değil mi sorusunun cevabı üniversitelerin kendi yönetimlerinden gelecek açıklamaya bağlı. Ankara Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, ODTÜ, Hacettepe Üniversitesi yönetimlerinden şu ana kadar kar tatili ile ilgili beklenen açıklamalar sadece ikisinden geldi. Ankara Üniversitesi ile Haceteppe Üniversitesi'nden yapılan açıklamada eğitime birer gün ara verildiği belirtildi.

Gazi Üniversitesi ve ODTÜ'nün Twitter hesapları üzerinden yapılan açıklamada da Çarşamba günü eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.

Ankara Valiliğ'nden yapılan açıklamada kuvvetli kar yağışı ve beraberinde oluşacak yoğun buzlanma nedeniyle öğrenci ve vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için yarın başkent genelinde eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, "Tüm resmî ve özel kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde; gündüz bakımevleri, çocuk kulüpleri, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri, Rehberlik Araştırma Merkezleri ile Halk Eğitim Merkezlerinde eğitim-öğretim faaliyetlerine 26 Aralık 2018 Çarşamba günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür." denildi. Açıklamada üniversitelerden söz edilmiyordu.

Gazi Üniversitesi 26 Aralık 2018 Çarşamba günü tatil mi değil diye merak eden öğrencileri ilgilendiren açıklama üniversiteden geldi. Ankara'da ODTÜ'de Çarşamba günü okullar tatil mi? Ankara Hacettepe'de yarın okullar tatil mi? Ankara Üniversitesi'nde okullar tatil mi? sorularını soran Ankara'daki üniversite öğrencilerini sevindirecek açıklamalar okulların yönetimlerinden geldi. İşte Ankara'da kar tatili olan üniversiteler ve o açıklamalar:

HACETTEPE BİR GÜNLÜK TATİL

Hacettepe Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, Yoğun kar yağışı ve oluşan olumsuz ulaşım koşulları nedeniyle Beytepe Yerleşkemizde eğitime bir gün (26 Aralık Çarşamba) ara verilmiştir. Saygılarımızla duyururuz." denildi. 

ANKARA ÜNİVERSİTESİ DE TATİL

Ankara Üniversitesi de 26 Aralık 2018 Çarşamba günü tatil ilan etti.

ODTÜ DE BİR GÜN TATİL İLAN ETTİ

Kar tatili ilan eden üniversiteler arasına ODTÜ de girdi. ODTÜ'nün Twitter adresi üzerinden yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son değerlendirmelere göre yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle, Üniversitemizde eğitim-öğretim faaliyetlerine 26 Aralık 2018 Çarşamba günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. ODTÜ Rektörlüğü" denildi.

GAZİ ÜNİVERSİTESİNDEN TATİL AÇIKLAMASI

Tatil ilan eden üniversiteler arasına Gazi Üniversitesi de girdi. Gazi Üniversitesi'nin Twitter hesabı üzerindnen yapılan açıklamada, "Devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 26 Aralık 2018 Çarşamba günü bütün yerleşkelerimizde eğitime bir gün ara verilmiştir." denildi. 

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TATİL Mİ?

Ankara'da bulunan Başkent Üniversitesi 26 Aralık 2018 Çarşamba günü tatil mi değil mi henüz bilinmiyor. Üniversitenin ne internet sitesinden ne de sosyal medya hesaplarından henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar

Kar Ankara Başkent üniversitesi 26 Aralık 2018 tatilmi
Kar Ankara Başkent üniversitesi 26 Aralık 2018 tatilmi
Buse Atılım üniversitesi???
Kar Ankara Başkent üniversitesi 26 Aralık 2018 tatilmi
ayse gazi unicersitesi 26 aralik carsamba gunu tatil edildi