Andropoz Akya Doğa Zeynep Doğuşlu kim, kaç yaşında?

Andropoz Akya Doğa Zeynep Doğuşlu kim, kaç yaşında, daha önce hangi dizilerde oynadı?

Google Haberlere Abone ol
Andropoz Akya Doğa Zeynep Doğuşlu kim, kaç yaşında

Andropoz Akya kim, Doğa Zeynep Doğuşlu kimdir, kaç yaşında, daha önce hangi dizilerde oynadı soruları diziyi izleyenler tarafından merakla soruluyor. Dizinin sıradışı karakteri Akya, normalde hiçbir yerde görülmeyecek derecede egoist, kendini düşünen, anne ve babasına aşırı derecede oportünist gözüyle bakan bir tiplemedir.

Hasta olduğu söylentileri yayılan babasının bir an önce öleceğini düşünen, annesinin de onun acısına dayanamayarak öleceğini hayal eden, onlardan geriye kalacak malları nasıl kardeşiyle paylaşacağını düşünen bir tiplemedir. Peki, Andropoz Akya Doğa Zeynep Doğuşlu kim, kaç yaşında, daha önce hangi dizilerde oynadı?

Andropoz Akya Doğa Zeynep Doğuşlu kim, kaç yaşında
Andropoz Akya Doğa Zeynep Doğuşlu kim, kaç yaşında

 

Netflix orijinal dizilerinden "Andropoz"un oyuncuları arasında yer alan Akya karakteri izleyenleri gülüp kırmaktan geçiren bir tiplemedir.

"Akya" karakteri, "Yusuf"un iki çocuğundan biridir. Aklı fikri dünyada mal mülk edinmektir. Hatta bunun için gerekirse anne ve babasını bile gözden çıkarmaya kararlı bir karakterdir.

Babasının kanser hastası olduğu söylentisi yayıldığında ilk düşündüğü şey babasından alan evi, dükkanı ve dağ evini nasıl değerlendireceği konusu olmuştu. 

Kardeşiyle birlikte oturup henüz ölmemiş anne ve babasının mallarını taksim etmeye çalışan Akya, sıradışı bir evlat profili çiziyor.

Dünyaya tamamen maddiyat gözüyle bakan Akya, evlenmeyi düşündüğü veya çıkmayı düşündüğü erkeklerde ilk aradığı şeyin mal mülk olduğunu açık açık yüzlerine söylüyor.

Andropoz Akya Doğa Zeynep Doğuşlu kim, kaç yaşında
Andropoz Akya Doğa Zeynep Doğuşlu kim, kaç yaşında

 

Hatta arkadaş olacağı erkeklerin anne ve babasının ne zaman öleceğini bile hesaba katan bir tip. Akya karakterini Doğa Zeynep Doğuşlu canlandırıyor. Peki, Doğa Zeynep Doğuşlu kimdir? 

DOĞA ZEYNEP DOĞUŞLU KİMDİR?

Henüz 22 yaşında olan 2000 yılında dünyaya geldi.

Doğuşlu, Deniz Gamze Ergüven’in Mustang filminde canlandırdığı Nur karakteri ile tanındı.

Bu Doğuşlu’nun ilk oyunculuk deneyimi oldu.

Lise öğrenimine devam eden genç oyuncu daha sonra ise Kanal D’de yayınlanan Babam ve Ailesi dizisinde Çiçek İpekçi karakterini canlandırdı.


 

Yorumlar