Altı PKK'lı teslim oldu, altısı da öldürüldü

Şırnak'taki operasyonlarda 6 PKK'lı öldürüldü, 6'sı ise teslim oldu

Google Haberlere Abone ol
Altı PKK'lı teslim oldu, altısı da öldürüldü
Genelkurmay Başkanlığı dünkü operayonda, Şırnak'ta 6 teröristin daha öldürüldüğünü açıkladı. Toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 281'e ulaştı. Ayrıca, Şırnak'ta 1, Silopi'de 5 terörist de teslim oldu.

Şırnak'ta, 6 terörist öldürüldü, 1 terörist teslim oldu. Operasyonda toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 281'e yükseldi. Ayrıca, bir adet el telsizi ve bir adet dürbün ele geçirildi, üç el yapımı patlayıcı imha edildi. Toplam imha edilen el yapımı patlayıcı sayısı 837 oldu.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, bir Kaleşnikof piyade tüfeği ile beş adet şarjörü ele geçirildi, 23 el yapımı patlayıcı imha edildi. Toplam imha edilen patlayıcı sayısı 721'e yükseldi.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, Irak Kuzeyi barınma alanlarından kaçan bölücü terör örgütü mensubu beş terörist, güvenlik güçlerine teslim oldu.

Mardin'in Artuklu ilçesinde, güvenlik güçlerince icra edilen yol araması esnasında tespit edilen, dört adet tüp ile güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı imha edildi.

Şırnak'ın Uludere'de, güvenlik güçlerince icra edilen yol araması esnasında tespit edilen, bir adet tüp ile güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı imha edildi. Ayrıca Uludere'de, güvenlik güçlerince icra edilen arazi araması esnasında tespit edilen bir sığınakta el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan, 49 dinamit lokumu, 27 fünye, üç metre saniyeli fitil ve iki akü ele geçirildi.

Yorumlar