Alman Kuzusu oyuncuları isimleri kimler? TAM LİSTE

Alman Kuzusu dizisinin oyuncuları listesinde kimler var sorusu diziyi izleyen hayranları tarafından merakla soruluyor. TRT Türk kanalında daha çok gurbetçi vatandaşlarımıza hitaben konuları içeren dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin kimlero lduğu merak ediliyor. İşte Alman Kuzusu oyuncuları

Google Haberlere Abone ol
Alman Kuzusu oyuncuları isimleri kimler? TAM LİSTE

Alman Kuzusu oyuncuları kimlerdir, TRT Türk kanalında uzun süredir yayınlanan Alman Kuzusu dizisinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor sorusu dizinin hayranlarınca merak ediliyor. Başta Almanya olmak üzere Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşları gözetilerek hazırlanan dizi eğlenceli konusuyla seyirciye keyifli vakit yaşatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda tanınmış dizi oyuncuları yer alıyor. Özellikle de "Mahallenin Muhtarları" dizisinin "Fadimesi"nin olması diziye renk katmaktadır. Peki, Alman Kuzusu oyuncuları kimler?

ALMAN KUZUSU OYUNCULARI

Alman Kuzusu dizisinin oyuncuları şunlardır: 

Alman Kuzusu oyuncuları kimler TAM LİSTE
Alman Kuzusu oyuncuları

 

Oyuncu - karakter

Alican Albayrak - Jens Glaser

Tuncay Beyazit - Satilmis Yilmaz

Aydan Burhan - Serife Yilmaz

Rizacan Durmus - Kaan

Zeynep Ender Ige - Linda Bach

Atilla Dogukan Türkyilmaz - Eko Yilmaz

Merve Uçer - Zeynep Yilmaz

Yasin Çam - Mustafa

Konuk Oyuncular:

Canan Karanlık

Esin Karakaya

Emin Oğuz

Tolga Öz

Yurdaer Tosun

Metin Yıldırım

Ege Deniz

ALİCAN ALBAYRAK KİMDİR?

2 Nisan 1987 yılında İzmir’de dünyaya gelen Alican Albayrak, Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden mezun olmuştur. Sporla yakından ilgilenen oyuncumuz 2011 yılında Şüphe dizisiyle sektöre adım atmış ve daha önce Acil Aşk Aranıyor, Kara Ekmek, Savaşçı, Kuruluş Osman, Yeni Hayat, Oyunbozan, Diğer Yarım, Arka Sokaklar gibi başarılı projelerde de yer almıştır.

Alman Kuzusu oyuncuları kimler TAM LİSTE
Alman Kuzusu oyuncuları

 

MERVE ÜÇER KİMDİR?

15 Mayıs 1992 yılında Ankara‘da dünyaya gelen Merve Üçer, Ankara Üniversitesi Felsefe Bölümünden mezun olmuştur. 2013 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan ve bu yarışmayla adını duyuran Merve Üçer, daha önce Acemi Anneler, İblisin Oğlu, Çılgın Dershane 3, Tatlı Küçük Yalancılar gibi projelerde yer almış ve özellikle Beni Bırakma dizisiyle tanınır hale gelmiştir.

Alman Kuzusu oyuncuları kimler TAM LİSTE
Merve Üçer

 

ZEYNEP ENDER İGE KİMDİR?

20 Mayıs 1980 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Zeynep Ender İge, Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Ana Sanat Dalından mezun olmuştur. Yılmaz Erdoğan ve Demet Akbağ tarafından kurulma aşamasındaki ‘BKM Mutfak’ ekibine dahil olan oyuncumuz daha önce Elif’in Günlüğü, Neşeli Hayat, Anadolu Kaplanı, Fırtına, ÇGHB, Evim Sensin gibi başarılı projelerde de yer almıştır.

Alman Kuzusu oyuncuları kimler TAM LİSTE
Zeynep Ender İge

 

ATİLLA DOĞUKAN TÜRKYILMAZ KİMDİR?

12 Nisan 1999 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Atilla Doğukan Türkyılmaz, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olmuştur.

Alman Kuzusu oyuncuları kimler TAM LİSTE
Atilla Doğukan Türkyılmaz

 

Çeşitli reklam filmlerinde yer aldıktan sonra Beni Babama Götür” adlı televizyon filminde oynayan Atilla Doğukan Türkyılmaz daha önce Türk Malı, Ya Nasip Ya Kısmet, 6 Mantı, Kaçak Gelinler, Alemin Kıralı, Eski Hikaye gibi başarılı projelerde de yer almıştır.

Alman Kuzusu oyuncuları kimler TAM LİSTE
Alman Kuzusu oyuncuları

 

AYDAR BURHAN KİMDİR?

1 Kasım 1968 yılında Bursa’da dünyaya gelen oyuncumuz Aydar Burhan, daha önce Büyük Buluşma, Beşinci Boyut, Tarık ve Diğerleri, Hakkını Helal Et, Şefkat Tepe, Yangın Ayşe, Boynu Bükük Küheylan, Gülen Adam gibi başarılı projelerde de yer almıştır. Özellikle Mahallenin Muhtarları dizisinde hayat verdiği Fadime karakteri ile tanınan Aydar Burhan en son Hercai dizisinde yer almıştır.

Alman Kuzusu oyuncuları kimler TAM LİSTE
Aydan Burhan - Tuncay Beyazıt

 

TUNCAY BEYAZIT KİMDİR?

1 Ocak 1964 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Tuncay Beyazıt tiyatroya Haldun Dormen tiyatrosunda Kare As ile adım atmış ve daha önce Yanık Koza, Arka Sokaklar, Aşk Yakar, Kayıp Aranıyor, Anadolu Kartalları, Düğün Dernek Sünnet, Kardeş Payı, Kurtlar Vadisi Vatan, Nöbet, Arif V 216, Kabadayı, Küçük Besleme, 50m2, Güven Bana gibi başarılı projelerde de yer almıştır.

ALMAN KUZUSU KONUSU NEDİR?

Trt Türk’te izleyici karşısına çıkan Alman Kuzusu dizisinin konusu da merak edildi ve araştırıldı. Bizde merak eden izleyicilerimiz için araştırdık. Düzey Yapım imzalı Alman Kuzusu dizisinde Almayan’da yaşayan gurbetçinin hikayesi anlatılacaktır.

Yorumlar