Alelade Show DJ kim? Nini kimdir?

Alelade Show programının DJ'i genç kadının kim olduğu merak ediliyor. Doğu Demirkol ile Alalede Show'un en dikkat çeken unsurlarından biri de güzelliğiyle beğenileri toplayan DJ oldu. Peki, Alelade Show DJ kim?

Google Haberlere Abone ol
Alelade Show DJ kim? Nini kimdir?

Alelade Show DJ kim, adı nedir, nerelidir, kaç yaşındadır soruları programın izleyicileri tarafından merakla soruluyor. Doğu Demirkol onunu için, "Kıbrıs'rın müzik dehası" ifadelerini kullanıyor. Alelade Show DJ kim? Nini kimdir?

Star TV'de her Cumartesi akşamı yayınlanan "Doğu Demirkol ile Alalede Show" programı yeni nesil realty show olarak dikkatleri üzerine çekiyor. 

Program her hafta birbirinden farklı ve ilgi çekici konuklarıyla ekrana geliyor.

Alelade Show DJ kim
Alelade Show DJ kim

 

Doğu Demirkol'un ulusal kanallardaki ilk talk showu olan program şimdiden en çok izlenenler arasında yerini almış görünüyor.

Program her hafta sanat dünyasından önemli isimleri ağırlıyor, çeşitli etkinliklerle de seyirciye keyifli anlar yaşatıyor.

Programın en önemli özelliği ise genç ve güzel DJ tarafından hazırlanan ve sunulan müziklerdir. 

Eskiden Beyaz ve Okan Bayülgen'in programlarından gördüğümüz hareketli müzik ve eğlenceli program konseptini uygulamaya çalışan Doğu Demirkol'un bu konudaki en büyük yardımcısı ise genç ve güzel DJ oluyor. 

ALALEDE SHOW DJ KİM?

Programı izleyenler bu çok da bilinmeyen DJ'in kim olduğunu merak ediyor. 

Programın genç ve güzel DJ'nin ismi gerçek ismi bilinmiyor. Ancak müzisyen olduğu ve müzik yaparken kulalndığı ismin de "Nini" olduğunu biliyoruz. Nini'nin gerçek adı mı yoksa sahne adı mı olduğu bilinmiyor.

Nini aslen Kıbrıslı'dır.

Nihayet Müsic isimli grubun assolistidir.

Alelade Show DJ kim? Nini kimdir
Alelade Show DJ Nini

 

Nihayet Music adında kendilerine ait bir de yapımı var. 

Sosyal medya platformlarında bu yapım aracılığıyla kendini tanıtan "Nihayet" en son "Elmas" isminde bir de albüm çıkardı. 

Albümü internet ortamından rahatlıkla izlenebilir. 

Nihayet'in kim, nereli ve kaç yaşında olduğuna dair ise henüz bir bilgi bulamadık. Bulduğumuzda sizinle paylaşırız. 


 

Yorumlar