Aldatmak oyuncuları kimler? Aldatmak dizisi oyuncu kadrosunda kim var?

"Aldatmak" dizisi oyuncuları kimlerdir, dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler kim, daha önce hangi dizilerde oynadılar? Bir hakim ile ünlü bir iş adamın evlilik hayatlarında yaşadıklarını konu alan film, konusu itibariyle şu sıralar yayınlanan en ilginç diziler arasında bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Aldatmak oyuncuları kimler? Oyuncu kadrosunda kim

Aldatmak oyuncuları kim, dizinin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor, isimleri nedir soruları dizinin hayranlarınca merakla soruluyor. Konusu itibariyle ilginç diziler arasında bulunan "Aldatmak" dizisinde bir hakim ile ünlü bir iş adamının evlilik hayatları, mesleki yaşamları ve çocuklarıyla olan ilişkileri konu alınıyor. Çocuklarının yetişme tarzları, anne ve babalarıyla olan ilişkileri de yine dizinin ana temasını oluşturuyor. Peki, Aldatmak oyuncuları kimler? Aldatmak dizisi oyuncu kadrosunda kim var? ATV'de yayınlanan "Aldatmak" dizisinin oyuncularının kimler olduğu merak ediliyor. 

Aldatmak dizisi oyuncuları kimlerdir
Aldatmak dizisi oyuncuları kimlerdir

 

Ünlü bir hakim ile ünlü bir iş adamının evlilik hayatının etrafında dönen olaylar, aldatmalar, hırslar, entrikalar dizinin ana konusunu oluştururken; aynı zamanda sadakat, vefa ve aile bağları duygularının da yoğun işlendiği bir dizidir. 

ALDATMAK DİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Aldatmak dizisinin yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar gerçekleştiriyor. Senaryosu usta kalem Yıldız Tunç'a ait olan Aldatmak dizisi oyuncuları isimleri merak konusu oldu. 

Aldatmak dizisi oyuncuları kimlerdir
Aldatmak dizisi oyuncuları kimlerdir

 

"Aldatmak" dizisinin oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken,

Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken ve Eda Özel yer alıyor.

ALDATMAK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Aldatmak dizisi için geri sayım başladı. Vahide Perçin ve Ercan Kesal'ın başrollerini paylaştığı dizinin konusu gündem oldu. 

Dışarıdan kusursuz görünen Yenersoy Ailesi'nin hayatında her şey yolunda ilerlerken sevgi ve güven üzerine kurulu hayatlarının ardında bambaşka sırlar olduğu ortaya çıkar ve madalyonun öteki yüzü Güzide için bambaşka mücadelelere, eski defterlerin gün yüzüne çıkmasına ve öngörülmesi zor yeniliklere yol açar.

Çok sevdiği ve hayatını adadığı ailesinin her bir ferdi Güzide'ye yalan söylemektedir.

Güzide, Oylum'un ne pahasına olursa olsun hayallerinin peşinden gitme kararından, iş hayatında bir türlü dikiş tutturamayan Ozan'ın kolay yoldan köşeyi dönme planlarından ve en önemlisi, otuz yıllık kocası Tarık'ın beş yıldır ikinci bir ailesi olduğundan habersizdir.

Bir tesadüf eseri eşi Tarık'la ilgili gerçekler ortaya çıktığında Güzide'nin hayatı başına yıkılır.

Şimdi Güzide, doğru bildiği yalanlarla yüzleşmeli ve yıllardır ödün vermediği benliğini koruyarak bu zorlu mücadeleden zaferle çıkmalıdır.

 

Yorumlar