AK Partili eski milletvekili 'Çekiç Güç Harekatı'nda

AK Parti Diyarbakır Eski Milletvekili Cuma İçten'in 1997 yılında Çekiç Güç operasyonuna katıldığı ortaya çıktı

Google Haberlere Abone ol
AK Partili eski milletvekili 'Çekiç Güç Harekatı'nda

Sonhaberler | Haber Merkezi 

AK Parti Diyarakır Eski Milletvekili Cuma İçten'in 1997 yılında Irak'ın kuzeyine düzenlenen Çekiç Güç Harekâtı'nda yer alan askerler arasında olduğu ortaya çıktı. Milletvekili İçten, 20 yıl önce düzenlenen ve 35 askerin şehit verildiği operasyonda yer aldığını gösteren fotoğrafını sosyal medya üzerinden "ilginç notlarla" paylaştı. İçten'in kendisine yönelik, "iftira ve hakaretlere" cevap olarak yayınladığı fotoğraf karesinde 'biksi' olarak isimlendirilen makineli tüfek de yer alıyor. İşte Milletvekili İçten'in o fotoğraf karesi ve beraberindeki not: 

‪Yıl 1997 Çekiç harekatının başladığı gün; 
61 mekanize piyade komando tugayı, 
2. Piyade komando taburu, 
5. Piyade komando Bölüğü, 
kendi taburumuzda 30 asker arkadaşımızı şehit vereceğimiz, 45 gün ırak'ta kalacağımız günün başlangıcı‬.

Allah şahadeti nasip etmedi, lakin yıllar sonra Milletvekilliği nasip ederek vatanımıza milletimize ara vermeden hizmet etmeyi nasip etti.

Biz vatanımız, bayrağımız, milletimiz için canımızı dünde ortaya koyduk, bugünde siyaset yaparkende ortaya koyuyoruz.

Bir bedel ödenmesi gerekiyorsa dünde ödedik bugünde öderiz.

Biz siyaset yaparken boş konuşmalar içersinde değildik olmayacağızda.

Uzaktan konuşanlar; bizlere korkakça sahte hesaplar ile adresi bilinmeyen yerlerden iftira atanlar, saldıranlar, sözde vatan seviciler, Türk ve Kürt kafatasçıları, bilsinlerki vatanımız bayrağımız milletimiz için dünde en ön saflardaydık bugünde, yarında en ön safta şehit olmak için olmaya devam edeceğim.

Bu resmî benimle aynı saflarda KUZEY IRAK'TA pkk'ya karşı mücadele ederek Şehit olan 97-ÇEKİÇ HAREKATI şehitleri ve gazileri başta olmak üzere, tüm şehitlerimize, gazilerimize ve silah arkadaşlarıma hediye ediyorum.

Yorumlar