AK Partili Biter Kurban Bayramını kutladı

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, bayramların, kavga, öfke ve nefret duygularının bir kenara bırakılarak, paylaşım, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi gibi duyguların yaşanabilmesine vesile olan özel günler olduğunu...

Google Haberlere Abone ol
AK Partili Biter Kurban Bayramını kutladı

AK Parti Harran İlçe Kadın Kolları Başkanı Huriye Biter, bayramların, kavga, öfke ve nefret duygularının bir kenara bırakılarak, paylaşım, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi gibi duyguların yaşanabilmesine vesile olan özel günler olduğunu belirtti.

Biter, Kurban Bayramını kutlayarak, bayramların insanları birbirine yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisinde olduklarını belirtti. Bayramların toplumun manevi zenginliği olduğunu da ifade eden Biter, “Birlik ve beraberliği perçinleyen, insani vasıfları ön plana çıkaran bayramlar, çok özel ve kutsal günlerdir. Bayramlarda, dargınlık ve kırgınlıkları unutup, dayanışma ve yardımlaşmayı artırarak, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak kutlamalıyız. Unutmamalıyız ki sevinçler ve mutluluklar paylaşıldıkça artar, üzüntüler ve acılar da paylaşıldıkça azalır” dedi.

Kavga, öfke ve nefret gibi duyguların bir kenara bırakıldığı bayramların, paylaşım, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi gibi duyguların yaşanabilmesine vesile olduğunu kaydeden Biter, "Komşu ülkelerdeki savaş, göç, kan ve gözyaşı hepimizi derinden etkilemektedir. Devletimiz geçmişte olduğu gibi bugün de dünyadaki mazlum ve mağdurlara kucak açarak, dünyaya insanlık örneği vermeye devam etmektedir. Kan, acı ve gözyaşının hakim olduğu coğrafyamızdaki insanlık dramının bayram vesilesiyle bir an önce son bulmasını, dünyada huzur ve barışın hakim olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, herkesin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar