Ailecek Şanslıyız 9 Eylül 2019 kim kazandı, yarı finale kim kaldı?

Ailecek Şanslıyız 9 Eylül 2019 Pazartesi günü itibariyle yeni haftaya başlıyor. Geçen hafta Cuma günü finale kalarak 50 bin lira ödül için yarışan Fatmagül ve ailesi olmuştu haftanın sonunda Fatmagül ve ailesi 35 bin lira ödülü hak etmişti. Bakalım bu hafta ailecek şanslıyız programına hangi aileler katılacak finale kalmaya hak kazanan aile kim olacak? Ailecek Şanslıyız 9 Eylül 2019 Pazartesi kim birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol
Ailecek Şanslıyız 9 Eylül 2019 kim kazandı, yarı finale kim kaldı?

Ailecek Şanslıyız 9 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 12.45 itibariyle hafta finalinde bir kez daha seyircinin karşısına çıkıyor. Alişan'ın kendine has eğlenceli sunumuyla renkli görüntülere sahne olan Aliecek Şanslıyız yarışmasının ilk bölümü eğlenceli geçti. Geçen hafta kazanan aile Fatmagül ve ailesi olmuştu. Fatmagül ve ailesi 35 bin lira kazanarak yarışmadan ayrıldı. Peki, Ailecek Şanslıyız 9 Eylül 2019 Pazartesi kim kazandı, yarı finale kimin ailesi kaldı?

AİLECEK ŞANSLIYIZ 9 EYLÜL 2019 HANGİ AİLE KAZANDI?

Yeni bir haftaya heyecanlı bir başlangıç yapan Ailecek Şanslıyız yine heyecanlı ve eğlenceli. Yeni ailelerin katıldığı programda 9 Eylül Pazartesi finale kalmayı kazanan aile kim oldu?

Detaylar geliyor...

AİLECEK ŞANSLIYIZ 6 EYLÜL 2019 HANGİ AİLE KAZANDI?

Ailecek Şanslıyız 6 Eylül 2019 Cuma günü hangi aileler yarıştı, yarı finale kalan aile hangisi oldu? Bugün yarı final heyecanı yaşanıyor. Yarı finalde hangi aile kazandı? Neslihan ve Fatmagül'ün aileleri final oyununa katılarak 50 bin lira için yarışacaklar. Fatmagül ve ailesi içinde para olan testileri bularak 25.000 liralık ödülün sahibi oldular ve finalde 50 bin lira için yarışmaya hak kazandılar. Ailecek Şanlsılıyız 6 Eylül 2019 yarı finalde yarışan aileler Neslihan'ın ailesi, Alamzar'ın ailesi, Şermin'in ailesi ve Fatmagül'ün ailesi oldu. Finale ilk çıkan takım Fatmagül'ün ailesi oldu. Finale ikinci olarak ise Neslihan'ın ailesi çıktı. Finalde Fatmagül ve ailesi toplamda 35 liralık ödül kazandı. Basket oyununda güzel performans sergileyen Fatmagül ve ailesi toplamda 35.000 lira para ödülü kazandılar. 

AİLECEK ŞANSLIYIZ 5 EYLÜL 2019 HANGİ AİLE KAZANDI?

Ailecek Şanslıyız 5 Eylül 2019 Perşembe günü hangi aileler yarıştı, yarı finale kalan aile hangisi oldu? Programın bugünkü etabında Meleknaz'ın ailesi ile Burcu'nun ailesi yarıştı. Peki, hangi aile Cuma günkü yarı finale hangi aile gitti?

Detaylar Geliyor...

AİLECEK ŞANSLIYIZ 30 AĞUSTOS 2019 HANGİ AİLE KAZANDI?

Ailecek Şanslıyız 30 Ağustos 2019 Cuma günü ikinci kez hafta finaline gidiyor. Hafta finalinde, hafta boyunca yarı finale kalan aileler yarışacak. Finale kalan aile ise büyük ödül için yarışacak. Peki, bu hafta aile kazandı?

Detaylar geliyor...

AİLECEK ŞANSLIYIZ 29 AĞUSTOS 2019 KİM KAZANDI?

Bugünkü etapta yapılan eğlenceli oyunlarda yarı finale kalacak olan aile Zuhal'in ailesi mi yoksa Elif'in ailesi mi oalcak?

Yapılan yarışmasının sonunda Elif ve ailesi yarı finale kalarak 50 bin lira ödül için yarışmaya hak kazandı.

AİLECEK ŞANSLIYIZ 28 AĞUSTOS 2019 KİM KAZANDI?

Ailecek Şanslıyız 28 Ağustos 2019 Çarşamba günü hangi aileler yarıştı, yarı finale kalan aile hangisi oldu?

Ailecek Şanslıyız 28 Ağustos 2019 günü Yeliz Hanımın ailesi ile Sinem hanımın ailesi yarıştı. Yarı finale kalan aile ise Yeliz hanımın ailesi oldu.

AİLECEK ŞANSLIYIZ 26 AĞUSTOS 2019 KİM MAZANDI

Ailecek Şanslıyız 26 Ağustos 2019 Pazartesi günü Tuğba'nın ailesi ile Betül'ün ailesi yarıştı. Peki, cuma günü yapılacak yarı finale hangi aile kaldı?

Haftanın ilk kazananı ve yarı finale yükselen ilk ailesi Tuğba'nın ailesi oldu.

AİLECEK ŞANSLIYIZ 23 AĞUSTOS 2019 HAFTA FİNALİ SONUCU

Ailecek Şanslıyıs 23 Şubat Cuma günü itibariyle yarı final elemeleri düzenleniyor. Peki, yarı finali kimler geçti, büyük ödülü kimler kazandı?

Hafta finalinde İlknur'un ailesi büyük ödülü kazandı.

Detaylar Geliyor...

AİLECEK ŞANSLIYIZ 22 AĞUSTOS 2019 KİM KAZANDI?

Ailecek Şanslıyız 22 Şubat 2019 Perşembe günü hangi aileler yarıştı, yarı finale hangi aile kaldı?

Detaylar geliyor...

AİLECEK ŞANSLIYIZ 21 AĞUSTOS 2019 ÇARŞAMBA SONUÇLARI

Ailecek Şanslıyız yarışma programının çarşamba günkü etabında hangi yarışmacı birinci oldu?

21 Ağustos 2019 Çarşamba günkü bölümde ise Kerime hanım ve ailesi günün birincisi olarak yarı finale yükselen aile oldu. Esra'nın ailesi ise elendi.

AİLECEK ŞANSLIYIZ 20 AĞUSTOS 2019 SALI GÜNÜ KİM KAZANDI?

20 Ağustos 2019 Salı günü Gülseren'in ailesi ile Sevim'in ailesi yarıştı. Sevim'in ailesi günün birincisi olarak Cuma günkü yarı finale katılma hakkı kazandı.

AİLECEK ŞANSLIYIZ 19 AĞUSTOS 2019 PAZARTESİ SONUÇLARI

Ailecek Şanslıyız 19 Ağustos 2019 Pazartesi günkü ilk bölümüne kimler katıldı, kimler kazandı?

Ailecek Şanslıyız 19 Ağustos 2019 Pazartesi günü yayınlanan ilk bölümünde Özlem'in ailesi ile İlknur'un ailesi yarıştı. İlknur'un ailesi oyunları 3-1 kazanarak Cuma günü düzenlenecek yarı finale katılmaya hak kazanan aile oldu.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar