Adı Sevgi nerede çekildi, Sarpça neresi, nereye bağlı, Sarpça ilçesi nerede?

Adı Sevgi nerede çekildi, Sarpça neresi, nereye bağlı, Sarpça ilçesi nerede, gerçekte böyle bir yer var mı soruları "Adı Sevgi" dizisini izleyen seyirci tarafından merakla soruluyor. Peki gerçek hayatta böyle bir yer var mı?

Google Haberlere Abone ol
Adı Sevgi nerede çekildi, Sarpça neresi, nerede?

Adı Sevgi nerede çekildi, Sarpça neresi, nerede, nereye bağlı, Sarpça ilçesi nerede veya nereye bağlı bir ilçe, kasaba ya da yerleşim yeridir soruları ATV'de yayınlanan "Adı Sevgi" dizisini izleyen seyirci tarafından merakla soruluyor. Dizinin geçtiği yer olarak gösterilen Sarpça'da olaylar gelişir, bütün hikaye burada başlar ve devam eder. Elif karakterinin kasabaya gelmesiyle hayatın değişmesi ve etrafa canlılık gelmesi gibi güzel gelişmelere yer verilen dizide Sarpça ilçesinin neresi olduğu merak ediliyor. Peki, Sarpça neresi, nerede, nereye bağlı, Sarpça ilçesi nerede?

ATV'de yayınlanan "Adı Sevgi" dizisinin başrollerinde Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş oynuyor. İki başrol karakterinin biri Elif'i diğeri ise Emir karakterini canlandırmaktadır. Genç, saf, temiz ve güzel bir öğretmen olan Elif, Sarpça kasabasına gelir ve yolları Emir ile kesişir. Sonrasında olaylar gelişir.

Sarpça neresi, nerede, nereye bağlı, Sarpça ilçesi nerede?
Sarpça neresi, nerede, nereye bağlı, Sarpça ilçesi nerede?

 

Adı Sevgi dizisinde Elif Türkkan isimli genç lise öğretmeninin Sarpça’ya gelmesiyle hem öğrencilerin hem de ilçe halkının hayatında önemli değişiklikler yaşanmaktadır. Dizinin ATV ekranlarında yayınlanmaya başlamasıyla Sarpça ilçesinin nerede ve hangi ile bağlı olduğu büyük merak edilmeye başlandı. Fakat Türkiye’de farklı bölgelerde Sarpça isimli yerleşim alanları bulunsa da dizide geçen Sarpça’nın hayali bir ilçe olduğu bilinmekte.

Sevilen dizide Elif Türkkan mesleğine tutkuyla bağlı genç bir lise öğretmenidir. Elif’in tayin olarak Sarpça'ya gelişi, bu küçük ilçede yaşayan herkesin hayatında bir değişikliğe neden olacaktır. Elif öğretmen burada hayatının baharındaki Zeynep'in çaresizliğini öğrenince küçük kıza kol kanat gerecektir. Bu nedenle de Zeynep'in evlenmeye zorlandığı güçlü Baykara ailesinin veliahdı Volkan ve Sarpça ilçesinin üzerine kâbus gibi çöken bu aileyle tek başına bir savaşa girecektir.

Sarpça neresi, nerede, nereye bağlı, Sarpça ilçesi nerede?
Sarpça neresi, nerede, nereye bağlı, Sarpça ilçesi nerede?

 

Elif bir süre sonra kendisinden başka bir kişinin daha ilçenin bu kötü kaderini değiştirmek için uğraştığını fark edecektir. Bu kişi kendi ailesine sırtını dönmüş olan gizemli Emir Baykara'dır. Elif’in Emir ile karşılaşması ise kafasının oldukça karışmasına neden olacaktır.

Adı Sevgi dizinin çekimleri İstanbul'un Beşiktaş, Beykoz, Galata, Şile ve Çatalca gibi semtlerinde gerçekleştiriliyor.

ADI SEVGİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Yunus Emre Yıldırımer-Emir Baykara

Gizem Güneş-Elif Türkkan

Asya Kasap-Zeynep Aydan

Mert Doğan-Volkan Baykara

Nihan Büyükağaç-Macide Baykara

Fatih Al-Ekrem Baykara

Leyla Gündüz - Arzu Güler

Zahit Konaklı- Okday Korunan

Esma- Sıla Korkmaz

Serpil Gül

Cem Nasıf - Ozan Güçlü

Arda Nasıf - Bora Kırkım

Doğukan - İlker Sami Kılıç

Fatma Zafer - Ece Koroğlu

Fidan Özer - Lara Domaç

Gülendam - Asena keskinci

Hande Kaptan-Özlem Taşçı

Mehtap Bayri-Şükran Özer

Yorumlar