Acun Ilıcalı depremzedeler rekor bağış topladı

Acun Ilıcalı sahibi olduğu televizyon kanalında Elazığ depremzedeleri için bağış kampanyası düzenledi. Kampanyada rekor bağış topladı. Bağış yapanlar arasında İçişleri Bakanı Soylu da vardı. Rekor bağış ise Aksa Enerji'nin sahibi Cemil Kazancı'dan geldi.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı depremzedeler rekor bağış topladı

Elazığ ve Malatya'da ölümlere ve büyük hasara neden olan Sirvrice merkezli depremin ardından Türkiye tek yürek oldu. AFAD ve Kızılay üzerinden yapılan yardımlar ve desteklerin yanında dün akşam da yine yürekleri ısıtan bir gelişme yaşandı. TV8'de yayınlanan programda Acun Ilıcalı'nın öncülüğünde düzenlenen kampanyaya rekor bağış yapıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da 20 bin lira bağış yaptığı kampanyaya en yüksek bağışı Aksa Enerji'nin sahibi Cemil Kazancı yaparken; Özdilek Havluları'nın sahibi Hüseyin Özdilek de 1 milyon lira bağış yaptı.

REKOR BAĞIŞ CEMİL KAZANCI'DAN GELDİ

Acun Ilıcalı'ya SMS mesajı atan Cemil Kazancı ise 2 milyon TL bağışladığını açıkladı. Böylece, programın rekor bağışı Cemil Kazancı'dan gelmiş oldu.

ÖZDİLEK'TEN 1 MİLYON

Kanalın yayınına bağlanan iş adamı Hüseyin Özdilek, 1 milyon TL bağışta bulundu. Özdilek "Allah devletimize milletimize zeval vermesin" ifadelerini kullandı.

FİLİSTİNLİ İŞ ADAMINDAN 500 BİN TL

Filistin asıllı Ahmet Elser ise 500 bin TL bağışta bulundu. 

BURAK YILMAZ'DAN 300 BİN TL

Beşiktaş Kaptanı Burak Yılmaz, yayına bağlanarak yaptığı açıklamada "Futbolcu kardeşlerimiz olarak biz 300 bin TL yardımda bulunuyoruz" dedi.

FETTAH TAMİNCE'DEN 250 BİN TL

İş adamı Fettah Tamince ise Acun'un başlatığı kampanyaya 250 bin TL bağışta bulundu.

İNEGÖL MOBİLYA, DEPREMZEDELERİN MOBİLYA İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK

İnegöl Mobilya, depremde evi yıkılan ve zarar gören tüm ailelerin mobilya ihtiyaçlarını karşılayacaklarını açıkladı.

51 MİLYON TL BAĞIŞ TOPLANDI

Acun Ilıcalı'nın başlattığı yardım kampanyasında 51 milyonun TL bağış toplandı. Acun Ilıcalı da Beşiktaşlı futbolcuların duyarlı davranışı üzerine üzerine "Çok teşekkür ediyorum Burak. Bu duyarlılığa sahip olmak çok güzel. Beşiktaş camiasına ne mutlu ki, böyle duyarlı futbolcuları var" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar

Didem Allah razı olsun herkesten ve acun Ilıcalı gerçekten müthiş bir kampanya yaptı örnek insan Allah razı olsun