Acemi Anneler nerede hangi şehirde çekiliyor?

Acemi Anneler nerede hangi şehirde ve semtte çekiliyor, dizinin çekildiği mekanlar hangi şehirde? İşte dizi hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol

TRT 1'de yeni başlayan dizilerden biri de Acemi Anneler dizisi oldu. Gündüz kuşağı programlarına rakip olarak yayınlanmaya başlanan Acemi Anneler dizisi ilk günü itibariyle ilgi görmeye başladı. Televizyon kanallarında yayınlanan dizilerin yüzde 80'ninden fazlası genellikle İstanbul'da çekilir. Ancak bu yeni dizinin çekim mekanı farklı. Peki, Acemi Anneler nerede çekiliyor? İşte Acemi Anneler dizisi hakkında merak edilen konulardan bazıları: 

TRT 1 gündüz kuşağında hafta içi her gün yayınlanan dizilere bir yenisini daha ekledi. Geçen sezon ”İncir Ağacı’ ile ‘Seksenler adlı günlük dizileri ekrana getiren kanal bu defada bir başka günlük dizi Acemi Anneler isimli dizinin hazırlıklarına devam ediyor. 4 annenin hayatta yaşadıkları zorluklar ve mücadeleleri konu alacak olan dizi merakla beklenmeye başladı.

19 Ekim Pazartesi gününden itibaren, hafta içi her gün saat 15.45’te TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayan dizinin çekimleri Ankara’da gerçekleştiriliyor. Dizi, anne olmaya hazırlanan dört yakın arkadaşın hem hüzünlü hem neşeli hikayesini sıcacık bir aile atmosferinde ekranlara taşıyor.

Acemi Anneler nerede çekiliyor?

Çocukluklarından beri her dertlerini her mutluluklarını paylaşan dört candan arkadaş Nil, Sevda, Beyza ve Ceren bu kez bir kadının hayatta yaşayabileceği en büyük mutluluğu, annelik heyecanını yine hep birlikte yaşayacaklar. İş hayatının zirvesinde olan Nil’in hiç beklemediği anda hamile olduğunu öğrenmesi, hamileliği sırasında defalarca bebeğini kaydeden Beyza’nın hayal kırıklığı, hepsinden önce evlat sahibi olan Sevda’nın üçüncü çocuğunun ardından yaşayacağı sürpriz durum, yıllardır tüp bebek tedavisi gören Ceren’in umutlu bekleyişi, seyirciye sıcacık, bizden, tanıdık hikayeler anlatacak.

Acemi Anneler nerede çekiliyor?

Hayatlarının baharında olan dört annenin hayata karşı verdikleri mücadelenin iyi ve kötü yanları konu alınıyor. 

Dizinin kadrosunda ise, Merve Üçer, Berk Bakioğlu, Begüm Topçu, Melisa Yıldıran, Güral Ateş ve Ozan Yıldırım bulunuyor. 

Yonca Film tarafından yapımı üstlenen Acemi Anneler dizisinin çekimleri Ankara'da gerçekleşiyor.

Yani Acemi Anneler nerede çekiliyor sorusunun cevabı "Ankara'da çekiliyor" olacak. Çekimler, Ankara'nın Yeni Mahalle, Gölbaşı, Çankaya ilçelerinin farklı noktalarında sahnelerin türüne göre değişen mekan ve zamanlarda gerçekleşiyor.

Acemi Anneler 1. Bölüm full izle:

Yorumlar

Zübeyde Ünver Sonunda adam akıllı bir dizi diyoruz ama hep sonu hüsranla bitiyor..incir ağacı..adını sen koy..vee anneler..biz entrika değil doğal ailemizle birlikte izliyebilecegimiz diziler istiyoruz