Aboubakar neden yok kadroda? Neden oynamıyor?

Aboubakar neden bu akşam oynanacak maçta yok, kadroda neden yer almadı soruları taraftarlarca merakla sorulurken, bu akşamki maçta Cenk Tosun'un oynayacağı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Aboubakar neden yok kadroda? Neden oynamıyor?

Aboubakar neden yok, neden oynamıyor soruları bu akşamki maç için merakla soruluyor.

Forvet oyuncularından yeni transfer Aboubakar'ı heyecanla bekleyen taraftar bu akşam için hayal kırıklığına uğramış durumda. 

Çünkü bu akşam Aboubakar kadroda yer almayacak. Peki, neden?

Beşiktaş bu akşam Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor.

ABOUBAKAR NEDEN YOK?

Beşiktaş'ta bugün yeni transferlerden Aboubakar görev yapamayacağı için forvet mevkiinde Cenk Tosun görev yapacak. Siyah-beyazlıların sağ kanadında Ghezzal, sol kanadında ise Muleka'nın oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Forvet arkasında ise Redmond ya da Dele Alli'den biri tercih edilecek.

Beşiktaş, Süper Lig 14. hafta erteleme maçında bugün Antalyaspor'u ağırlayacak. Taksim'deki terör saldırısı nedeniyle 14 Şubat'a ertelenen müsabaka, depremler nedeniyle bir kez daha tehir edilmişti. Statü gereği takımlar, maçın oynanması gereken tarihte tescil edilen kadrosunu ve cezalı olmayanları sahaya sürebilecek.

Kartal'da yeniler Aboubakar, Hadziahmetovic, Onur, Maxim ve Colley'in yanı sıra, cezalı Masuaku yok.

Antalyaspor’da 8 yeni transfer, 4 sakat, 1 cezalı, 1 de kadroya alınmayan (Luyindama) olmak üzere 14 eksik bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Haji Wright, Kudriashov, Shoya Nakajima ve Ufuk Akyol’un yanı sıra cezalı olan Larsson forma giyemeyecek, Öte yandan Antalyaspor’un devre arası transferleri Erdal Rakip, Leite, Bálint Szabó, Doğukan Sinik, Emrecan Uzunhan, Bertuğ Yıldırım, Mampassi ile Nkurunziza, talimatlar gereği maçın oynanması gereken asıl tarihte Antalyaspor kadrosunda olmadığı için bu maçta oynama yer alamayacak.

İki takımdan gidenler de eklendiğinde; ligin 14. haftasında 13 Kasım 2022'de oynanması gereken maçtaki kadrolardan 29 futbolcu bugün yok. Düne kadar Beşiktaş'tan 3, Antalyaspor'dan ise 6 oyuncu ayrıldı.

Taraftar Aboubakar'ın neden kadroda yer almadığını merak ediyor.

Aboubakar, yeni transfer olduğu ve oynanan maç "ertelenen maç" olduğu için kural gereği bu maçta oynayamıyor. 

MUHTEMEL 11’LER

Beşiktaş: Mert, Rosier, Welinton, Tayyip Talha, Umut, Saiss, Gedson, Salih, Ghezzal, Redmond, Cenk

Antalyaspor: Ataberk, Bünyamin, Veysel, Ömer, Güray, Fernando, Fredy, Ndao, Mehmedi, Ghacha, Sinan

Hakem: Abdulkadir Bitigen

Maç bu akşam saat 19.00'da beIn Sports kanalından yayınlanacak. 

 

 

Yorumlar