ABD ordusundan sonra Alman ordusunda virüs alarmı

Gelen son haberlere göre, Güney Kore'deki ABD üssünde görevli bir askerin koronavirüs nedeniyle karantinaya alınmasının ardından Almanya'da bir askeri üs koronavirüs şüphesi sebebiyle karantinaya alındı.

Google Haberlere Abone ol
ABD ordusundan sonra Alman ordusunda virüs alarmı

Almanya'nın Köln kentindeki bir askeri üs karantinaya alındı. Üste görevli bir askerin koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmasının ardından üssün kapıları dış dünyaya kapatıldı. 

Çin, İran, İtalya, Yunanistan, Cezayir, Hırvatistan; tüm dünyadan koronavirüsle ilgili yeni vakalar ardı ardına geliyor. Koronavirüs tespit edilen hastalar karantinaya alınırken Almanya'da yaşanan gelişme tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi.

ASKERİ ÜS KARANTİNADA

Almanya'da yayın yapan Bild gazetesinin haberine göre; bir asker koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Bu gelişmenin ardından askerin bağlı bulunduğu askeri üste hareketli dakikalar yaşandı. Önlem amaçlı askeri üs karantinaya alındı. Askeri üssün kapıları dış dünyaya kapatıldı.

ÖLÜM VE VAKA SAYISI

Koronavirüste bugün sağlık kuruluşlarından alınan bilgilere göre 2 bin 762 kişi yaşamını yitirdi. Avrupa kıtasında İtalya'da 11 kişi hayatını kaybederken Almanya'da şu ana kadar koronavirüs kaynaklı ölüm kayıtlara geçmiş değil. Almanya'da kayıtlara geçen vaka sayısı ise 17.

ABD ÜSSÜ KARANTİNAYA ALINDI

Güney Kore'deki bir ABD üssünde de bir askeri personelde koronavirüs tespit edildi. Askerin iki üsse ziyaretlerde bulunduğu belirtildi. 

Yorumlar