A Haber vahim hata için özür diledi

A Haber kanalında canlı yayın esnasında yaşanan vahim hata nedeniyle kanal yönetimi özür diledi. Canlı yayın bağlantısı esnasında, Kudüs'ün İsrail'e bağlı bir şehirmiş gibi gösterildi.

Google Haberlere Abone ol
A Haber vahim hata için özür diledi

A Haber kanalında Zeynep Bayramoğlu'nun sunduğu haber programı esnasında yaşanan canlı yayın kazası nedeniyle kanal yönetimi özür diledi. 

Haber programına Kudüs'ten canlı yayın ile bağlanan muhabirin lokasyonu, "İsrail/Kudüs" şeklinde verildi. İsrail'in Kudüs'e bağlı bir şehir olduğunu kabul eden bu kullanım kısa sürede büyük tepki çekti. Kanal yönetimi ise kısa süre içinde yaptığı açıklamada yaşanan hata nedeniyle özür diledi. 

A Haber tarafından yapılan açıklamada, "Halkımızdan özür diliyoruz. Kudüs Filistin'in başkentidir, ilelebet de öyle kalacaktır" denildi. 

A Haber açıklamasında şöyle denildi: 

A Haber kuruluşundan bugüne Filistin davasına sahip çıkıp fFilistinli kardeşlerimizin sesi olmuştur ve olmaya da devam edecektir. A Haber, her zaman mazlum coğrafyadaki kardeşlerimizi yangında olan, binlerce haber ve belgesel yaarak onların haklı davasını savunan televizyon kanalıdır.

Canlı yayın bağlantısında bir lokasyon hatası yapılmıştır. Bu hata bizleri derinden üzmüştür. bu nedenle halkımızdan özür dileriz. Kudüs Filistin'in başkentidir, ilelebet öyle kalacaktır. Saygılarımızla.

A Haber Kudüs için özür diledi
A Haber Yönetimi tarafından yapılan açıklamada "Kudüs Filistin"in başkentidir ve ilelebet öyle kalacaktır" denildi.

 

 

Yorumlar

hata mı bilinçaltındaki ne ise gerçek kimliğide o değilmi bunlar yahudi beyaz türkler.
hata mı ne hatası gerçek yüzlerini ortaya koymuşlar.