8 Mayıs Cuma Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi?

Gelinim Mutfakta 8 Mayıs Cuma kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta hafta finali ile ekranlar geldi. İzleyici gelinlerin aldığı toplam puanı ve Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi merak ediyor. İşte yarışma ile ilgili merak edilen detaylar

Google Haberlere Abone ol
Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, kim elendi

Gelinim Mutfakta 8 Mayıs Cuma kim birinci oldu, bilezikleri kim aldı? Hafta finaline gelindiğinde Elif haftayı birincilikle götürüyor. Ancak bugün alınacak puanlar haftanın kazanan gelinini belirlemede etkili olacak. 8 Mayıs Cuma puanları bilezikleri kazanan gelini belirlemede etkili olacak. Haftanın en düşük puanını alan gelin bu haftaya yarışmaya yeni katılan Betül oldu. Betül final gününe kadar toplam 31 puan aldı. Bugün kaynanalardan 5 puanları toplayabilirse her şey tersine dönebilir. İşte Gelinim Mutfakta 8 Mayıs bilezikleri kim kazandı ve kim elendi cevabı.

8 Mayıs Cuma Gelinim Mutfakta puanları bilezikleri kimin kazandığını ve kim elendi belirleyecek. Hafta finaline gelindiğinde yarışmayı önde götüren avantajlı isim Elif oldu. En düşük puanlı gelin ise Betül oldu.

8 Mayıs Cuma Gelinim Mutfakta haftalık puanlar bugünün sonunda kaynanaların vereceği puanlarla birlikte netlik kazanacak. Ancak haftanın son gününe gelindiğinde alınan toplam puanlar şu şekilde oldu: Elif 51 puan, 47 puan Neslihan, 43 puan Hatice ve 31 puan Betül.

8 Mayıs Cuma puanları, gelinlerin durumunu ortaya koyacak. Bu hafta bilezikleri her an gelinlerden biri alabilir toplam alınan puanlarla haftanın birincisini ya da elenen gelinini tahmin etmek zor. Ancak programın ilerleyen saatlerinde kaynanaların yapacapı tadım ve puanlama ile belirlenecek.

BU HAFTA BİLEZİKLERİ KİM KAZANDI, HANGİ GELİN ELENDİ?

 

8 Mayıs Gelinim Mutfakta bilezikleri kim kazandı, kim elendi sorusunun cevabı bugün alınacak puanlarla belirlenecek. Eleme potasına muhtemelen Betül düşecek. Gelinim Mutfakta kim elendi merakla bekleniyor.

Bugün 8 Mayıs puan tablosu haftanın birincisi olup bilezikleri alan gelinini belirleyecek ve hangi gelin elenecek belli olacak.

Bugün Gelinim Mutfakta 8 Mayıs Puanlama bölümünde hangi gelin hangi kaynanadan kaç puan aldı? Bilezikleri kim kazandı, kim elendi ve bilezikleri hangi gelin kazandı? Son tadım ve puanlama ile belirlenecek.

GELİNİM MUTFAKTA 8 MAYIS CUMA PUAN DURUMU

Hafta finalinde hangi gelinin birinci olacağı izleyici tarafından merakla bekleniyor. Bugün puan tablosu bunu belirlemede etkili olacak. Hafta finaline kadar gelinlerin aldığı çeyrek altın durumu yazımızın sonundaki tabloda verilmiştir.

İşte 8 Mayıs Cuma Puan Tablosu:

  Betül Neslihan Elif Hatice
Gül Hanım 1 5 1 1
Reyhan Hanım 1 5 2 2
Çiğdem Hanım 1 3 5 1
Hüsniye Hanım 5 2 1 1
Toplam Puan  8 15 9 4

 

Günn birincisi 12 puanla Elif oldu. Sonuncu ise Reyhan hanımın 5 vermesine rağmen 9 puanla sonuncu olmaktan kurtulamadı. 

HAFTALIK PUAN TABLOSU

7 Mayıs Perşembe puan tablosu

  Betül Neslihan Elif Hatice
Gül Hanım 2 2 5 1
Reyhan Hanım 1 5 1 1
Çiğdem Hanım 3 1 5 2
Hüsniye Hanım 4 1 1 5
Toplam Puan  10 9 12 9

6 Mayıs Çarşamba puan tablosu

  Betül Neslihan Elif Hatice
Gül Hanım 3 5 3 1
Reyhan Hanım 5 2 1 2
Çiğdem Hanım 3 4 1 5
Hüsniye Hanım 5 1 3 1
Toplam Puan  16 12 8 9

 

Günün birincisi kaç gündür sonuncu olan Betül oldu. Betül çeyrek altını kazandı. 

5 Mayıs Salı puan tablosu

  Betül Neslihan Elif Hatice
Gül Hanım 1 5 4 3
Reyhan Hanım 1 3 5 3
Çiğdem Hanım 2 1 5 3
Hüsniye Hanım 1 1 4 5
Toplam Puan  5 10 18 14

 

5 Mayıs Salı birincisi Elif oldu. Çeyrek altını alan gelin Elif oldu. 

4 Mayıs Pazartesi Puan Tablosu

  Betül Neslihan Elif Hatice
Gül Hanım 1 5 1 2
Reyhan Hanım 3 4 5 1
Çiğdem Hanım 5 2 4 4
Hüsniye Hanım 1 5 3 4
Toplam Puan  10 16 13 11

 

Günün birincisi Neslihan oldu. 

Toplam Tablo

Gelinin Adı Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Toplam Puan
Betül 10 5 6 10 8 39
Neslihan 16 10 12 9 15 62
Elif 13 18 8 12 9 60
Hatice 11 14 9 9 4 47

 

Son verilecek tadım ve puanlama öncemli ancak şu son duruma göre elenen gelin Betül oldu. Bileziği kazanan gelin ise son tadım ve puanlama ile belli olacak. Bu hafta bilezikleri alan gelin Neslihan oldu. Neslihan bu hafta Reyha hanımı kırmıştı. Reyhan Hanım Neslihan çeyrek altını kendi kayınvalidsine verince kırıldığını söyledi. Ben burada emek veriyorum demişti.

Neslihan'ın çeyrek altını kazandğı gibi kendi kaynanasına götürmesi Reyhan hanımın moralini çok bozdu.  Neslihan'a çok kırldığını söyleyen Reyhan hanım ben burada emek veriyorum, dedi.

   

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE

Kanal D ekranlarında Hafta İçi her gün saat 12:15'de yayınlanan ve çok sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta yine heyecan ve eğlenceli dolu bölümü ile ekranlardaki yerini aldı. Yarışmanın 520. bölümü sevenleri ile buluştu. Gelinim Mutfakta 8 Mayıs CANLI İZLE

Yorumlar