8 ayrı kadınla yasak ilişkisi vardı, cesedi 8 parça halinde bulunmuştu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konu olan 8 ayrı kadınla yasak ilişki yaşayan adamın 8 ayrı parçaya bölünerek yol kenarına atılmasıyla ilgili yeni gelişme var. Adamın, yasak ilişki yaşadığı komşusunun eşi tarafından öldürüldüğü öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
8 ayrı kadınla ilişkisi olan adam öldürülmüştü

Müge Anlı İle Tatlı Sert programında işlenen Süleyman Akbaba cinayetiyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Geçtiğimiz günlerde Tem Otoyolu Büyükçekme mevkiinde bulunan cesedi bulunan Süleyman Akbaba'nın katili cinayeti itiraf etti. Televizyonların en sevilen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katılan Birsen Akbaba, eşinin kayıp olduğunu ve uzun süredir eve gelmediğini söylemişti.8 kadınla ilişkisi olduğu iddia edilen Süleyman Akbaba'nın geçtiğimiz günlerde Tem Otoyolu Büyükçekme mevkiinde 8 torbada ceset parçaları bulunmuştu.

Eş Birsen Akbaba, Süleyman Akbaba'nın cesedini teşhis etmişti. Programa bağlanan Süleyman Akbaba'nın bir arkadaşı, şahsın 8 ayrı kadınla ilişkisi olduğunu açıklaması ve maktulün cesedinin 8 ayrı poşette bulunması, akıllara intikam cinayetini getirmişti. 

İstanbul Cinayet Büro amirliği, programda yayınlanan bilgilerle soruşturmayı genişletti. Son yapılan açıklamaya göre Süleyman Akbaba'yı, ilişki yaşadığı komşusunun eşi öldürdü. 5 gündür kayıp olan Süleyman Akbaba, olay günü ilişki yaşadığı komşusunun evine gitmiş. O sırada eve gelen komşusunun eşi, Süleyman Akbaba'ya saldırmış ve öldürmüş. Daha sonrasında ise cesedi parçalayıp poşetleri otoban kenarına bırakıp denize gitmiş.

BİRSEN AKBABA CANLI YAYINA BAĞLANDI

Öldürülen Süleyman Akbaba'nın eşi Müge Anlı canlı yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu. Birsen Akbaba, "Müge Hanım çok sağolun. Çok teşekkür ediyorum. Bu evde eşim her gün ağlatıyordu beni. Herkes herşeyi biliyordu. Hep üstüme geliyorlardı. Seninki şüphe diyorlardı. Ben çaresizdim, ben rahatsızım, benim çalışacak gücüm yok. Hangi kardeşimin evine gidip sığınacağım. Yuvamı seviyorum. Kocam iyi olacak deyip sustum oturdum. Bu kadar iğrenç şeyleri bilmiyordum." dedi.

KOMŞUMUN ÇOCUKLARINA ÜZÜLÜYORUM

Akbaba, "Bu kadar iğrenç şeyler olduğunu bilmiyordum. Ufak çocuk bunları yatak odasında görmüş. Ben o çocuklara üzülüyorum. O çocukların hayatını mahvettiler onlar. Ben yolda giderken simit satan çocukları öperim bağırıma basarım. Herkes bana diyor ki "O çocuklar kirli onları nasıl seviyorsun?" ben olsun çocukları seviyorum. Ben cinayeti işleyen adamın çocuklarına üzülüyorum. Onların hayatları ne olacak? Ben kendimden çok onları düşünüyorum. Ben zaten 24 senedir evliyim. 24 yıldır kocam yüzümü güldürmedi.

1994 model Şahin'i garaja hapsetti! Binmeye kıyamadığı Şahin'in son halini görenler şaşkına döndü

KATİL KOMŞUYU TANIYORDUM

Aynı apartmanda oturuyorduk. 2 yıl önce kadının mesaj gönderdiğini canlı yayında söylemiştim. Ama bu kadar iğrenç bir derecede olduğunu bilmiyordum. Hissediyordum ama gözümle göreyim onun peşindeydim. Eşimin düzelmesi için çok mücadele ettim.

O kadın benim evime dört defa geldi. Annem vefat etti başsağlığına geldi. Annem hastanede yatıyordu geçmiş olsuna geldi. Yan komşumla beraber bana kahve içmeye geldi. Her geldiğinde ben huzursuzluk hissediyordum. Ben o kadınla çok samimi olmak istemiyordum. Ben onun evine tek başıma gitmişliğim yok. Yan komşum çok samimiydi onunla beraber gelip gidiyorlardı. 4 kez benim evime geldi.

EVE KADIN GETİRİR İŞ ARKADAŞIM DERDİ

Ukraynalı bir kadın getirdi. İş arkadaşım dedi bir dükkan açmışlardı orada modelistlik yapıyordu. Gece benim evimde kaldı ben ona yemek yaptım yedirdim içirdim. Burada ben suçluyum. Ben her şeyi hak etmişim. Allahıma şükürler olsun. Benim yüzüm ak alnım açık vicdanım rahat. Ben çocuk için evlenmedim ama mutlu olayım diyordum.

EŞİMİN CENAZESİNE KATILMADIM

Eşimin cenazesi kapıya geldi katılmadım. Televizyonda verildi ya 8 kadınla birlikte. Beni en çok etkileyen kadının yatak odasında çocuğu yakalamış. Benim ona içimde nefret var. Ölünceye kadar onun mezarına gitmeyeceğim. Ona rahmet okumayacağım."

Yorumlar