'70 belediye başkanı daha AK Parti’ye geçiyor'

Geçtiğimiz haftalarda diğer partilerinden istifa eden belediye başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rozet takmasının AK Parti’ye geçmişti. Erdoğan'ın yurt dışı ziyaretinin ardından 70 belediye başkanının daha AK Parti'ye geçeceği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
'70 belediye başkanı daha AK Parti’ye geçiyor'

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 11 Ocak'ta yaptığı bir açıklama ile yaklaşık 100 kadar belediyenin daha partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçeceğini duyurmuştu. AK Parti'ye geçecek olan yaklaşık 70 belediye başkanının işlemlerinde sona gelindiği belirtiliyor.

Diğer partilerden AK Parti'ye geçişlerin devam ettiği süreçte bu transferlerin ilk kısmı yapılmış ve beş belediye başkanı AK Parti Trup Toplantı'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen rozetlerini takarak resmen AK Partili olmuşlardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, AK Parti’ye geçecek olan belediyelere dair, “Mümkün oldukça, salı günleri grup toplantımızı ihmal etmeyeceğiz, bu heyecanı birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullanmıştı.

70 BELEDİYENİN İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

AK Parti Seçim İşleri tarafından işlemleri devam eden belediyelerden yaklaşık 70'inin işlemlerinin sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yurt dışı ziyaretleri ve son yaşanan gelimeler nedeniyle aksayan rozet takma törenlerine devam edeceği ve yeni belediyelerin katılımlarının devam edeceği belirtildi.

BELEDİYELER 2,5 MİLYON VATANDAŞA HİZMET VERİYOR

AK Parti'ye geçecek olan belediyelerin toplamda 2,5 milyon kadar vatandaşa hizmet ettikleri bildirildi.

Yorumlar

Mr Kaya Kazaninda sahip cikin baskiyla sahiplenmeyin