29 Mart 2020 Pazar reyting sonuçları belli oldu mu?

Türk televizyon kanallarında reyting yarışı da koronavirüse kurban gitti. Birçok televizyon kanalı iddialı dizilerini çekemediği için reyting yarışında geriye düştü. Reyting yarışından düşen kanallar FOX TV, Star ve Show TV gibi kanallar oldu. Peki, 29 Mart 2020 reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
29 Mart 2020 reyting sonuçları belli oldu mu?

Türkiye'de yayın yapan TV kanallarında 29 Mart 2020 Pazar Pazar reyting sonuçları listesinde sezon dizileri pek yoktu. Çünkü koronavirüs nedeniyle birçok dizi yayınlanmadı. 

Televizyon kanallarında dizi olarak dün akşam "Güvercin", "Şampiyon" ve "Savaşçı" yeni bölümüyle ekrana gelirdi. Ancak dün akşam sadece "Şampiyon" ekrana geldi.

Kanal D'de "Çok Güzel Hareketler 2" isimli eğlence programının tekrarı yayınlanırken; Show TV'de ise Türk sineması yayınlandı. 

Peki, 08 Mart 2020 Pazar reyting sonuçları nasıl oldu?

FOX TV'de büyük bir beğeniyle izlenen "Savaşçı" dizisinin yeni bölümü dün akşam yayınlanmadı, onun yerine film yayınlandı.

TRT 1'de ise dün akşam başrolünde Tolga Sayışman'ın oynadığı "Şampiyon" isimli dizinin yeni bölümü yayınlandı. 

Pazar günü reyting sonuçları listesinde yarışmalar dalında öne çıkan programlardan biri de TV8'de yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler isimli yarışma programı oldu.

Show TV'de ise dün akşam "Zemheri"nin yeni bölümü yoktu; onun yerine sinema filmi yayınlandı.

Pazar akşamının en çok izlenen programlarından biri normal şartlarda Kanal D'de yayınlanan "Çok Güzel Hareketler 2" programının tekrarı oluyor. 

ATV'de de pazar akşamları şimdiye kadar "Kimse Bilmez" isimli dizi yayınlanıyordu; ancak dizi final yaptığı için artık onun yerine sinema filmi yayınlanıyor ya da herhangi bir programın tekrarı veriliyor.

Yeni sezonda pazar günlerini sinema filmleriyle geçiren Star TV'de artık "Güvercin" isimli diziyi yayınlanıyordu; ancak o da koronavirüse kurban gitti.

Peki, 29 Mart 2020 Pazar reyting sonuçları nasıl oldu?

DETAYLAR GELİYOR...

Yorumlar