29 Haziran Magazin ve Sanat dünyasında neler oldu?

29 Haziran günü magazin ve sanat dünyasında meydana gelen gelişmeler....

29 Haziran Magazin ve Sanat dünyasında neler oldu? - Sayfa 1

Bergüzar Korel'den Cardi B'ye Muhteşem Yüzyıl
göndermesi

Grammy ödüllü şarkıcı Cardi B, 2014 yılında final yapan ‘uhteşem Yüzyıl dizisinin hayranı çıktı. Günde beş bölüm izlediğini söyleyen ünlü şarkıcı yeni bir paylaşımda daha bulununca Bergüzar Korel'den eşinin başrolde olduğu proje için bir gönderme yaptı.

29 Haziran Magazin ve Sanat dünyasında neler oldu? - Sayfa 2

2020 BET Ödülleri sahiplerini buldu (Beyonce'ye ve 8 yaşındaki kızı Blue Ivy'ye ödül)

Müzik, sinema ve spor alanında siyahilerin onurlandırıldığı Black Entertainment Television (BET) Ödülleri, dün akşam sanal ortamda yapılan törenle sahiplerini buldu. Ödül alan ve verenlerin internet üzerinden görüntülü bağlantıyla katıldığı yayında, ırkçılık karşıtı sözler ve Black Lives Matter (Siyahilerin Hayatı Önemlidir) hareketine destek mesajları öne çıktı.

DETAYLAR için TIKLAYIN

29 Haziran Magazin ve Sanat dünyasında neler oldu? - Sayfa 3

Kraliçesi Elizabeth'in kaldığı şatonun duvarına ilanlı uyarı

İngiltere Kraliçesi Elizabeth’in İskoçya’daki Balmoral Şatosu'nun duvarına ilginç bir ilan asıldı. Yetkililer, turistlerin sıkça gezdiği şatonun duvarına tuvalet ihtiyacını giderdiği gerkeçesiyle "İhtiyacınızı, Şato’dan 30 metre ileride giderin” sözlerini içeren ilan asıldı.

29 Haziran Magazin ve Sanat dünyasında neler oldu? - Sayfa 4

Murat Bardakçı: İBB'nin aldığı tabloda Fatih'in karşısındaki kişi Cem Sultan değil

İBB'nin Londra'daki müzayededen 6,5 milyon TL'ye satın aldığı Fatih Sultan Mehmet portresindeki gizemli figürün Cem Sultan olduğunu söyleyen Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın aksine, tarihçi Murat Bardakçı Fatih'in karşısındaki kişinin Cem Sultan olmadığını söyledi. Bardakçı, "Cem Sultan, Bellini’nin İstanbul’da bulunduğu günlerde payitahta gelmiş ve Bellini ile tesadüfen de karşılaşsa bile, bu şekilde, yani babası ile ve onunla aynı boyda beraberce resmedilmesine imkân yoktur!" ifadesini kullandı.

Detaylar için TIKLAYIN