27 Mayıs 2019 Pazartesi reyting sonuçları

Sezon finallerinin oynandığı pazartesi akşamı ekranların en iddialı dizileri ve programları seyircinin karşısına çıktı. Diziler ve programlar 27 Mayıs 2019 Pazartesi akşamı birbirleriyle kıyasıya bir yarış içine girdi. Çukur, Söz, Yasak Elma, Vuslat ve Zalim İstanbul gibi birbirinden iddialı diziler Pazartesi akşamına damgasını vuran yapımlar oldu. Reyting listelerinin en üstlerinde önceki haftalarda Çukur ve Söz yarışıyordu. Son haftalarda yarışa Zalim İstanbul isimli dizi de dahil oldu. Programlar kategorisinde ise Survivor programı üst sıralarda kendine yer buldu.

Google Haberlere Abone ol
27 Mayıs 2019 Pazartesi reyting sonuçları

Diziler için sezon finallerinin oynandığı son haftalarda yine televizyon kanallarının en iddialı yapımlarını öne sürdükleri haftanın ilk günü reyting listelerinde yine kıyasıya bir yarışma vardı.

Show TV'de yayınlanan Çukur, Star TV'de yayınlanan Söz dizisi, Fox TV'nin Yasak Elma, TRT 1'in Vuslat ve Kanal D'nin yeni, iddialı yapımlarından Zalim İstanbul 27 Mayıs 2019 Pazartesi akşamına damgasını vuran diziler oldu.

Diziler kategorisinde Çukur ve Söz genellikle liste başı gidiyor. 

Kanal 7'de yayınlanan Yemin dizisi, yine Atv'de yayınlanan ve yeni başlayan Canevim dizisi de reyting listelerinde kendilerine yer bulmaya çalışıyor.

Özellikle de bütün dikkatler Atv'nin yazlık dizisi Canevim'in üzerinde.

Çünkü dizinin kanalın diğer yapımları gibi reyting listelerinin zirvesine oturup oturamayacağı merak ediliyor.

Yeni başlayan diziler arasında Zalim İstanbul dizisi de seyircinin beğenisi kazanmış gibi duruyor.

Öte yandan programlar kategorisinde Survivor Türkiye Yunanistan programı da gecenin en çok izlenen yapımlarından biri oluyor.

Peki 27 Mayıs 2019 Pazartesi reyting sonuçları listesi nasıl şekillendi?

AB Grubu: 

Sırasıyla; 

Çukur
Fox Ana Haber
Zalim İstanbul
Söz
Müge Anlı
Çukur (Özet)
Yasak Elma

Yeni dizi Canevim 28. sırada

TOTAL Grubu: 

Sırasıyla;

Çukur
Söz
Fox Ana Haber
Müge Anlı
Zalim İstanbul
Çukur(Özet)
Yasak Elma
 
Yeni dizi Canevim ise 23. sırada.

Yorumlar