27 Haziran 2019 Perşembe reyting sonuçları

27 Haziran 2019 Perşembe reyting listelerinin zirvesinde yer almak isteyen televizyon yapımları yine birbirleriyle kıyasıya bir mücadele içine girdi. Dizilerden çok programların birbirleriyle mücadelesine sahne olan gecede Survivor Türkiye Yunanistan ve Güven Bana isimli yarışma programları damgasını vurdu. Diziler kategorisinde ise, birçok kanalda bütün dizilerin sezon finali yapmasına rağmen Perşembe akşamlarında hala birkaç dizi yayına devam ediyor. Bunlar arasında Tek Yürek dizisi de bulunuyor. Peki, 27 Haziran 2019 Perşembe reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
27 Haziran 2019 Perşembe reyting sonuçları

Televizyon kanallarında 27 Haziran 2019 Perşembe günü de yine reyting savaşları durmadan devam etti. 

Birçok kanalın sezon finali yapan dizilerinin yerine programlar konulmuş durumda. Bazı kanallarda ise hala devam eden ve yazlık niyetine kullanılan diziler de bulunuyor. 

Perşembe günün özellikle yarışma programları geceye damgasını vurdu. 

TV8'de yayınlanan ve finale doğru giden Survivor Türkiye Yunanistan'da dün akşam dokunulmazlı oyunu ve eleme heyecanı yaşanıyordu. 

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Beyaz takım kurban da vermek zorunda kaldı. Büyük final öncesinde iki yarışmacısını eleme potasına koyan Beyaz takımdan giden isim ise Bora oldu. Bora ile birlikte aynı potaya giren Okay ise daha önce de defalarca eleme potasına girerek, kurtulmayı başarmıştı, dün akşam da öyle oldu.

Öte yandan televizyon ekranlarına dün akşam yeni bir yarışma programı daha başladı. Daha önce Tamer Karadağlı'nın sunumundan hatırladığımız "Güven Bana" yarışma programı dün akşam Atv'de Müge Anlı'nın sunumuyla yeniden ekranlara merhaba dedi. Yarışmanın ilk bölümü itibariyle heyecanlı ve eğlenceli olduğu görüldü. "Güven Bana"nın reyting listelerinde nasıl bir yer edineceğini ise göreceğiz. 

Diziler kategorisinde ise TRT 1'de yayınlanan Tek Yürek dizisi ile Star TV'nin yazlık dizilerinden biri olarak ekranlara geliyor. 

Peki, 27 Haziran 2019 Perşembe reyting sonuçları nasıl oldu?

AB GRUBU SIRASIYLA

1- Fox Ana Haber
2- Benim Tatlı Yalanım - Star
3- Survivor Türkiye Yunanistan
4- Tek Yürek - TRT 1 
5- Piyasa Ekranı - Kanal D

TOTAL GRUBU SIRASIYLA

1- FOX Ana Haber
2- Benim Tatlı Yalanım
3- Survivor Türkiye Yunanistan
4- Güven Bana - Atv
5- Tek Yürek

Yorumlar