26 Temmuz 2019 Cuma reyting sonuçları

Normal şartlarda reyting listelerinde üst sıralara çıkmak için iddialı yapımlarını yayınlayan televizyon kanalları yaz ayları olması nedeniyle bunu çok da önemsemiyor. Cuma günü televizyon kanallarında yayınlanan yapımlar arasında TRT 1'deki "Aileler Yarışıyor" yarışma programı ile FOX TV'de yayınlanan "Her Yerde Sen" isimli yazlık dizi dışında yeni yapım yayınlayan olmadı. Diğer televizyon kanallarının tamamı ya eski programlarının tekrarını ya da film yayınlamayı tercih etti. Örneğin Show TV, "Güldür Güldür" programının tekrarını verirken, Star TV, "Mad Max: Öfkeli Yollar" isimli filmi yayınladı. Peki buna rağmen, 26 Temmuz 2019 Cumartesi reyting sonuçları nasıl şekillendi, kim birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol
26 Temmuz 2019 Cuma reyting sonuçları

Normal şartlarda yani sezon kapanmadan önce reyting listelerinde üst sıralara çıkmak için iddialı yapımlarını yayınlayan televizyon kanalları yaz ayları olması nedeniyle bunu çok da önemsemiyor.

26 Temmuz 2019 Cuma günü televizyon kanallarında yayınlanan yapımlar arasında TRT 1'de Ufuk Özkan tarafından sunumu yapılan "Aileler Yarışıyor" yarışma programı ile FOX TV'de yayınlanan "Her Yerde Sen" isimli yazlık dizi dışında yeni yapım yayınlayan olmadı. Diğer televizyon kanallarının tamamı ya eski programlarının tekrarını ya da film yayınlamayı tercih etti.

Örneğin Show TV, Ali Sunal tarafından hazırlanıp sunumu yapılan "Güldür Güldür Show" programının tekrarını verirken, Star TV, "Mad Max: Öfkeli Yollar" isimli filmi yayınladı. Peki buna rağmen, 26 Temmuz 2019 Cumartesi reyting sonuçları nasıl şekillendi, kim birinci oldu?

Kanal D dün akşam "Jacon Bourne" isimli filmi yayınlayarak reyting listelerindeki yarışta yerini aldı. 

TV8 ise "Deli Aşk" isimli filmle seyircinin karşısına çıktı. 

ATV ise normal sezonda yayınladığı "Hercai" isimli dizisinin tekrarını her cuma vermeye devam ediyor. Dün akşam da dizinin 6. Bölümü yayınlandı. Miran ile Reyyan'ın imkânsızlıklarla dolu aşkını anlatan film, yeni bölümleri yayınlandığı dönemlerde yüksek oranda reyting alıyordu. Ancak sezon dışındaki tekrar bölümleri çok fazla ilgi görmüyor.

Kanal 7 ise "Yemin" ve "Tatlı Bela" isimli dizilerini art arda yayınlayarak reyting listelerine girmeye çalıştı. 

TRT 1'de yayınlanan "Aileler Yarışıyor" yarışma programında dün akşam bir kez daha ödül verildi. Yarışmacılar, 10 bin liralık ödül kazandı.

Peki, 26 Temmuz 2019 Cumartesi reyting sonuçları nasıl şekillendi, kim birinci oldu?

Detaylar Geliyor...

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar