22 Şubat 2020 Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı?

Zümrüdüanka, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Kalk Gidelim dizileri dün akşam yayınlanan iddialı diziler oldu. Ayrıca TV8'de ise dün akşam yine O Ses Türkiye yarışması vardı. Peki, 22 Şubat 2020 Cumartesi reyting sonuçları nasıl oldu kim birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol
22 Şubat 2020 Cumartesi reyting sonuçları

TV8'de "O Ses Türkiye" yarışması, Show TV'de ise "Kuzey Yıldızı İlk Aşk" programları dün akşamın en çok izlenen programlarından ikisi oldu. Türk televizyon kanallarında 1 Şubat Cumartesi akşamı genel olarak yarışma programları öne çıktı. ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster ile FOX TV'de yayınlanan "Zümrüdüanka" geceye damgasını vurdu. TRT 1'de yayınlanan Kalk Gidelim dizisi ise yeni bölümüyle ekrana gelen tek dizi oldu. Buna göre dün akşam en fazla izlenen diziler ve programlar belirlendi. Peki, 22 Şubat 2020 Cumartesi reyting sonuçları nasıl oldu kim birinci oldu?

Televizyon kanallarında dün akşam yayınlanan yarışma programlarından biri de TV8'deydi. O Ses Türkiye yeni bölümüyle ekranlara geldi.

FOX TV'de dün akşam yeni bir dizi ekranlara geldi. Dizinin adı, "Zümrüdüanka" oldu. Peki, Zümrüdüanka dizisi ne kadar izlendi, reyting sıralamasında kaçıncı oldu?

TRT 1'de ailecek izlenebilecek nadir dizilerden biri olan "Kalk Gidelim" isimli dizi yayınlandı. 

Show TV'de ise "Kuzey Yıldızı: İlk Aşk" isimli dizinin yeni bölümü yayınlandı.

Star ve Kanal D gibi kanallar ise dün akşam sinema filmi yayınlayarak seyircisinin karşısına çıktı.

TV8'de ise dün akşam, jüri üyeliğini Beyazıt Öztürk, Hadise, Murat Boz ve Seda Sayan'ın yaptığı "O Ses Türkiye" yarışmasının yeni bölümü vardı.

Peki, 22 Şubat Cumartesi reytging sonuçları nasıl şekillendi, hangi diziler birinci oldu?

Detaylar Geliyor...

Yorumlar