24 Temmuz 2019 Çarşamba reyting sonuçları

Reyting listelerinde zirveye oturmak için kıyasıya bir mücadele içine giren dizi ve programlar dün akşam bir kez daha en iddialı şekilde ekranlara geldi. Yaz ayları olması nedeniyle yine birçok televizyon kanalı yarışma ve eğlence programıyla ekranlara geldi. TRT 1 kanalı "3'te 3 Bir Zamanlar" isimli yarışma programıyla dün akşam seyircinin karşısına çıkarken, ATV de "En Zayıf Halka" isimli yeni bir yarışma programıyla seyircinin karşısına çıktı. Diziler kategorisinde ise dün akşam "Afili Aşk" isimli dizi Kanal D'de yayınlandı. Peki, 24 Temmuz 2019 Çarşamba reyting sonuçları nasıl şekillendi, hangi dizi ya da hangi yarışma programı birinci oldu?

Google Haberlere Abone ol
24 Temmuz 2019 Çarşamba reyting sonuçları

Rekabetin ve mücadelenin yaz aylarında da sürdüğü reyting listelerinde zirveye oturmak için kıyasıya bir mücadele içine giren dizi ve programlar dün akşam bir kez daha en iddialı şekilde ekranlara geldi. Birçok dizinin sezon finali yapması ve yaz ayları olması nedeniyle yine birçok televizyon kanalı yarışma ve eğlence programıyla ekranlara geldi. TRT 1 kanalı "3'te 3 Bir Zamanlar" isimli yarışma programıyla dün akşam seyircinin karşısına çıktı. Öte yandan FOX TV'de ise "The Taste Türkiye" isimli yemek yarışma programı da dün akşam ekranlara geldi. ATV de "En Zayıf Halka" isimli yeni bir yarışma programıyla seyircinin karşısına çıktı. Diziler kategorisinde ise dün akşam "Afili Aşk" isimli dizi Kanal D'de yayınlandı. Peki, 24 Temmuz 2019 Çarşamba reyting sonuçları nasıl şekillendi, hangi dizi ya da hangi yarışma programı birinci oldu?

TRT 1'de dün akşam Emre Altuğ'un sunumunu yaptığı, Coşkun Sabah'ın ise danışmanlığını üstlendiği "3'te 3 Bir Zamanlar" isimli, yakın tarihin sanat dünyasına ışık tutan yarışma programı vardı. Yarışmada eğlenceli anlar yaşandı.

Öte yandan FOX TV'de yemek ve yarışma programı olan yabancı formatlı "The Taste Türkiye" isimli yapım vardı. Aşçı adaylarının usta şefler öncülüğünde maharetlerini sergilediği program da eğlenceli anlar yaşatıyor.

ATV'de de dün akşam yeni bir yarışma programı yayına girdi. Prof. Dr. İpek Altınbaşak Farina tarafından sunumu yapılan "En Zayıf Halka" isimli yarışma programı ilk bölümüyle ekranlara geldi. 9 kişinin yarıştığı yarışmada finale kalan son bir kişi 16 bin 300 lira para kazandı. Yarışma Türkiye'de daha önce çeşitli kanallarda farklı isimlerin sunumuyla ekranlara gelmişti. 

Kanal D'de ise dün akşam "Afili Aşk" isimli dizi yayınlandı. 

Peki 24 Temmuz 2019 Çarşamba reyting sonuçları nasıl şekillendi, hangi dizi ya da hangi yarışma programı birinci oldu?

24 Temmuz 2019 Salı günü reyting listelerinde göre ilk 5 sıraya oturanların isimleri şöyle: 

AB GRUBU

1- Afili Aşk - KANAL D
2- FOX Ana Haber
3- Afili Aşk Özet
4- Güldür Güldür - SHOW TV
5- Örümcek İstilası filmi - KANAL D

TOTAL GRUBU'NDA İLK BEŞ İSE ŞÖYLE

1- Afili Aşk
2- FOX Ana Haber
3- Afili Aşk Özet
4- Güldür Güldür
5- Gerzek Şaban - STAR TV

Yorumlar