20 Temmuz 2019 Cumartesi reyting sonuçları

Cumartesi günü televizyon kanallarında yayınlanan yapımlar arasında reyting listelerinin üst sıralarına hangilerinin çıktığı belli oldu. Hafta sonunun ilk gününde televizyon kanalları genellikle eğlence ve yarışma programlarına ağırlık verdi. Bazı kanallar ise yarışma ve eğlence programlarını da bir kenara bırakarak sadece sinema filmlerini yayınlamaya başladı. Şu ana kadar Cumartesi akşamları Yaparsın Aşkım yarışmasını yayınlayan FOX TV dün akşam yayınlamadı. "Rastgele" yarışmasını yayınlanan TRT 1 de artık sadece Pazar akşamları bu programı yayınlayacak. Cumartesi akşamı televizyon kanallarında dizi kategorisinde ise yayınlanan herhangi bir yapım olmadı. "Kapanmadan Kazan" yarışması ile ekranlara gelen Star TV'nin yanı sıra Kanal D ise Çok Güzel Hareketler 2'nin tekrar programıyla yayına girdi.

Google Haberlere Abone ol
20 Temmuz 2019 Cumartesi reyting sonuçları

20 Temmuz 2018 Cumartesi günü televizyon kanallarında yayınlanan yapımlar arasında reyting listelerinin üst sıralarına hangilerinin çıktığı belli oldu. Hafta sonunun ilk gününde televizyon kanalları genellikle eğlence ve yarışma programlarına ağırlık verdi. Bazı kanallar ise yarışma ve eğlence programlarını da bir kenara bırakarak sadece sinema filmlerini yayınlamaya başladı.

Şu ana kadar Cumartesi akşamları "Yaparsın Aşkım" yarışmasını yayınlayan FOX TV dün akşam yayınlamadı. "Rastgele" yarışmasını yayınlanan TRT 1 de artık sadece Pazar akşamları bu programı yayınlayacak. Cumartesi akşamı televizyon kanallarında dizi kategorisinde ise yayınlanan herhangi bir yapım olmadı. "Kapanmadan Kazan" yarışması ile ekranlara gelen Star TV'nin yanı sıra Kanal D ise "Çok Güzel Hareketler 2"nin tekrar programıyla yayına girdi.

Yeni program yayınlayan nadir kanallardan biri de Show TV oldu. Ali Sunal'ın BKM işbirliğiyle yapım ve sunumunu üstlendiği "Güldür Güldür Show" da yeni bölümüyle ekranlara geldi.

"Yaparsın Aşkım" yarışmasını bu hafta sonu Cumartesi günü yayınlamayan FOX TV de sinema filmi yayınlamayı seçti. Yayınlanan film ise, "Sosyetik Gelin" isimli film oldu.

Öte yandan "Rastgele Yarışması"nı Cumartesi günü yayınlamaktan vazgeçen TRT 1 de bunun yerine başrollerinde Sermiyan, Midyat, Ercan Kesal ile Demet Akbağ'ın oynadığı "Hükümet Kadın" filmini yayınladı.

Peki 20 Temmuz 2019 Cuma reyting sonuçları nasıl oldu, yangi yapım listenin ilk sıralarına oturdu, hangisi birinci oldu?

20 Temmuz 2019 Cumartesi reyting listelerinde AB Grubu'na göre ilk 5 sırada yer alan program şöyle oldu: 

1- Güldür Güldür Show - Show TV
2- FOX Ana Haber
3- Buz Devri 5 - Atv
4- Sosyetik Gelin - FOX
5- Güldür Güldür Özet

TOTAL GRUBU İSE ŞÖYLE:

1- Güldür Güldür Show
2- Buz Devri 5
3- FOX Ana Haber
4- Kapanmadan Kazan
5- Tai Chi Dövüşçüsü - Atv

Yorumlar