18 Temmuz 2019 Perşembe reyting sonuçları

Perşembe günü televizyon kanallarında yayınlanan programlar reyting listelerinin üst sıraları için birbirleriyle kıyasıya bir mücadele etti. Atv'de yayınlanan Güven Bana yarışması son günlerin en iddialı programları arasında yer alırken, Star TV'de yayınlanan Benim Tatlı Yalanım isimli dizi ise diziler kategorisinde en iddialı yapım oldu. Yaz sezonu olduğu için zaten televizyonlarda çok fazla dizi yayınlanmıyor. Onun dışında bir de TRT 1'de Tek Yürek isimli dizi yayınlanıyor. Peki, 18 Temmuz 2019 Perşembe reyting sonuçları nasıl oldu?

Google Haberlere Abone ol
18 Temmuz 2019 Perşembe reyting sonuçları

Yarışma programları ve dizilerin ağırlıklı olduğu Perşembe günü televizyon kanallarında yayınlanan programlar reyting listelerinin üst sıraları için birbirleriyle kıyasıya bir mücadele etti. Atv'de yayınlanan Güven Bana yarışması son günlerin en iddialı programları arasında yer alırken, Star TV'de yayınlanan Benim Tatlı Yalanım isimli dizi ise diziler kategorisinde en iddialı yapım oldu. Yaz sezonu olduğu için zaten televizyonlarda çok fazla dizi yayınlanmıyor. Onun dışında bir de TRT 1'de Tek Yürek isimli dizi yayınlanıyor. Peki, 18 Temmuz 2019 Perşembe reyting sonuçları nasıl oldu?

Müge Anlı'nın sunduğu "Güven Bana" yarışması Atv'de ilk haftalardan itibaren ses getirmeye başladı. Reyting listelerinin başlarında yer almaya başlayan programın bu kadar ünlenmesinin en büyük nedeni, konuk alınan yarışmacıların çok basit sorulara bile cevap verememeleri oluyor. Bu da programın bedava reklamı oluyor.

Perşembe akşamlarının en çok izlenenleri arasında yer alan bir diğer yapım ise Star TV'de yayınlanan "Benim Tatlı Yalanım" isimli yazlık dizi oluyor. Dizinin büyük bir hayran kitlesi bulunuyor.

Yine bu akşam izlenen programlardan biri de FOX TV'de yayınlanan ve İlker Ayrık'ın sunduğu "Yaparsın Aşkım" isimli yarışma ve eğlence programı oluyor. Araba ödülünün verildiği programda yarışamacılar büyük ödülü kazanmak için bütün maharetlerini ortaya koyuyor. 

TRT 1'de yayınlanan ve bir hokey takımının serüvenini anlatan "Tek Yürek" isimli dizi de yine perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Özellikle de gençler arasında en çok izlenen diziler arasında yer alan dizi dün akşam da yine dolu doluydu.

Yukarıda ismini saydığımız yapımların dışında diğer kanallar ise genellikle ya sinema filmi yayınlamayı ya da eski programlarının tekrarını vermeyi tercih etti. 

Mesela Kanal D, "Çok Güzel Hareketler" isimli eğlence programının tekrarını yayınlamayı tercih etti.

Peki, 18 Temmuz 2019 Perşembe reyting sonuçları nasıl şekillendi?

18 Temmuz 2109 Perşembe günü reyting listelerinde AB Grubunda ilk 10'a giren yapımlar şöyle: 

1- Benim Tatlı yalanım (Star)
2- Fox Ana Haber
3- Tek Yürek (TRT 1)
4- Güven Bana (Atv)
5- Benim Tatlı Yalanım Özet
6- Çok Güzel Hareketler (Kanal D)
7- Belalı Tanık (Show Tv)
8- Yaparsın Aşkım 
9- Piyasa Ekranı (Kanal D)
10- Hava Durumu (Kanal D)

TOTAL GRUBU

1- Benim Tatlı Yalanım
2- Fox Ana Haber
3- Yaparsın Aşkım Fox
4- Benim Tatlı Yalanım Özet
5- Güven Bana
6- Çok Güzel Hareketler
7- Tek Yürek 
8- Belalı Tanık (Show Tv)
9- Show Ana Haber
10- Piyasa Ekranı (Kanal D)

Yorumlar