17 Eylül reyting sonuçları açıklandı

17 Eylül reyting sonuçları belli oldu. Gönül Dağı, Kardeşlerim, MasterChef Türkiye ve Doğu Demirkol dün akşam reyting yarışına giren isimler oldu. Peki, zirvede kim yer aldı?

Google Haberlere Abone ol
17 Eylül reyting sonuçları açıklandı

Reyting sonuçları belli oldu. 17 Eylül 2022 Cumartesi akşamının en çok izlenen ve reytinglerde arka sıralarda kalan iddialı yapımlar belli oldu.

Dün akşam yani Cumartesi akşamının en çok merak edilen konusu Doğu Demirkol'un ilk göz ağrısı Star TV'deki programı oldu. 

Eğlence ve güldürü programı "Doğu Demirkol ile Alelade Show"un reyting sıralamasında nasıl bir yer alacağı merak ediliyordu.

Öte yandan ATV'nin iddialı yapımı "Kardeşlerim" ile TRT 1'in reyting rekortmeni "Gönül Dağı" dizisinin de nasıl bir kapışma içerisinde olduğu da merak ediliyor. 

Açıklanan reyting sonuçlarına göre Star TV'nin yeni programı 'Doğu Demirkol İle Alelade Show' reytinglerde ilk sıralara yerleşemedi. 

Reytinglerin efendisi konumundaki "Gönül Dağı" dizisi bir kez daha zirveyi kimseye kaptırmadı. Total'de 1.sırada yer aldı. ATV’de ekrana gelen “Kardeşlerim” ise ikinci sırada yer aldı. Total'in 3. sırası da yine Gönül Dağı'nın özeti oldu. 

AB'de de yine birinci sırayı Gönül Dağı kimseye kaptırmadı. AB'nin ikini sırasında ise “Masterchef Türkiye” yer aldı. Gönül Dağı'nın özeti AB'de de yine üçüncü sırayı kaptırmadı.

Star TV’de ilk bölümü yayınlanan “Doğu Demirkol İle Alelade Show” programı Total’de 41., AB’de ise 16. sırada yer aldı.

İşte 17 Eylül 2020 Cumartesi gününe ait reyting sonuçları:

17 Eylül reyting sonuçları açıklandı
17 Eylül reyting sonuçları açıklandı

 

Eskiden zirvenin ilk sırasında yer alan FOX Ana Haber ise artık beşinci veya altıncı sıralarda kendine yer bulabiliyor. 


 

Yorumlar